Engelsk språkreise for ungdommer - San Diego



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: San Diego
          Utlandet, USA
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 uker
Pris: fra 12.800

Vi tilbyr 2-ukers språkreise til San Diego for ungdommer. I California ligger San Diego med Stillehavet som nærmeste nabo. The land of opportunity er et ypperlig reisemål for alle som ønsker å forbedre sin språkkompetanse.

Innhold:
Nasjonen USA er en multikulturell smeltedigel med et fantastisk naturlandskap, noe som mange nordmenn har et nært forhold til. I California ligger San Diego med Stillehavet som nærmeste nabo. Klimaet er varmt og behagelig hele året, og byens Coronado Beach er nylig kåret til USAs beste sandstrand. En språkreise til vår skole i San Diego betyr å kunne nyte strandlivets gleder i god kombinasjon med faglig påfyll - året rundt. Levende musikk og dans, livlige strandrestauranter, fornøyelsesparken Sea World - San Diego er en by for både rekreasjon og læring.

Kursopplegg, innkvartering og aktivitetsprogram:
Du kan velge fra 1 - 4 ukers språkkurs med innkvartering enten hos vertsfamilier eller på skolens internat (delt rom, helpensjon, dvs. 3 måltider per dag). Våre akkrediterte partnerskoler vil tilby Standardkurs med 20 leksjoner per uke (det er mulig å bestille Intensivkurs om den trenges) med spennende aktivitetsprogram, utflukter om ettermiddagen og i helgene. Det vil også være kveldsaktiviteter for de som bestiller innkvarteringen. Flyplasstransport er inkludert i prisen.

Pris og varighet:
• 2 ukers kurs, innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med helpensjon og aktiviteter, fra kr 12.800,-

Målgruppe for kurset:
Ungdommer som ønsker engelsk språkreise til San Diego