Engelsk språkreise for ungdommer - St. Julians



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: St. Julians
          Utlandet, Malta
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 uker
Pris: fra 12.800

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til St. Julians i Malta. Midt i Middelhavet, omgitt av krystallklart hav, ligger Malta - en europeisk øystat som har engelsk som ett av sine to offisielle språk.

Innhold:
Øya er et dykkerparadis som gjennom tidene har blitt styrt av mange ulike folkeslag, som alle har bidratt med kulturpåvirkning. Opplev et moderne samfunn omgitt av 7.000 års historie, og med et unikt tilbud av severdigheter. Den lille naboøya Comino ligger bare en liten båttur unna, hvor det finnes både blå laguner og spennende grotter. Våre språkskoler på Malta tilbyr meget bra undervisning og er attraktivt beliggende med et stort tilbud av språkkurs. Skolene tilbyr ellers varierte fritidsaktiviteter.

St Julians er Maltas største fornøyelsessentrum, med mange sommerturister, og et intensivt natteliv med høy puls. Resten av året er atmosfæren noe roligere. Byen var tidligere en liten fiskerlandsby og havnen i byen preges både av små fiskebåter og store flotte yachter. Her er det koselig å sitte på en av de små kafeene og bare nyte utsikten, muligens etter noen timer på stranden.

Kursopplegg, innkvartering og aktivitetsprogram:
Du kan velge fra 1 - 4 ukers språkkurs med innkvartering enten hos vertsfamilier eller på skolens internat (delt rom, helpensjon, dvs 3 måltider per dag). Våre akkrediterte partnerskoler vil tilby Standardkurs med 20 leksjoner per uke (det er mulig å bestille Intensivkurs om den trenges) med spennende aktivitetsprogram, utflukter om ettermiddagen og i helgene. Det vil også være kveldsaktiviteter for de som bestiller innkvarteringen. Flyplasstransport er inkludert i prisen.

Pris og varighet:
• 2 ukers kurs, innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med helpensjon og aktiviteter, fra kr 12.800,-

Målgruppe for kurset:
Ungdommer som ønsker engelsk språkreise til St. Julians