Engelsk språkreise for ungdommer - Brighton



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Brighton
          Utlandet, England
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 uker
Pris: fra 12.800

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Brighton. Sydkysten av England er kjent for sitt vennlige klima, samtidig som området byr på historiske severdigheter og et stort antall attraksjoner. Her ligger det koselige byer på rekke og rad.

Innhold:
Brighton er en av Englands best besøkte byer, og er av mange bare kjent som “badebyen”. Strandpromenaden med sine hyggelige, små restauranter, forlystelsesmekkaet Brighton Pier, eller den gamle bydelen The Lanes, med sine trange gater og smug, koselige puber og særpregede butikker. Mulighetene er mange. Byens stolthet og landemerke er The Royal Pavillion, et kongelig palass midt i sentrum, inspirert av indisk arkitektur. Man kan også bese bygningen fra innsiden, her ferierte blant annet selveste dronning Victoria i sin tid. Brighton er en kulturell smeltedigel, bare 50 minutter unna London.

Kursopplegg, innkvartering og aktivitetsprogram:
Du kan velge fra 1 - 4 ukers språkkurs med innkvartering enten hos vertsfamilier eller på skolens internat (delt rom, helpensjon, dvs 3 måltider per dag). Våre akkrediterte partnerskoler vil tilby Standardkurs med 20 leksjoner per uke (det er mulig å bestille Intensivkurs om den trenges) med spennende aktivitetsprogram, utflukter om ettermiddagen og i helgene. Det vil også være kveldsaktiviteter for de som bestiller innkvarteringen. Flyplasstransport er inkludert i prisen.

Pris og varighet:
• 2 ukers kurs, innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med helpensjon og aktiviteter, fra kr 12.800,-

Målgruppe for kurset:
Ungdommer som ønsker engelsk språkreise til Brighton