Engelsk språkreise for ungdommer - Bristol



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Bristol
          Utlandet, England
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 uker
Pris: fra 12.800

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Bristol. Med titusener av studenter er Bristol, som er Sør-Englands neste største by, blitt et pulserende samlingssted for mennesker fra alle verdensdeler. I Bristol er det lett å finne inspirasjon.

Innhold:
Byen er kjent for sitt rike kulturtilbud, blant annet innen teater og musikk, samt for sitt store antall verneverdige bygninger. Her har man greid å forene sin rike historiske arv med et moderne og spennende by-uttrykk. En av Englands vakreste byer, Bath, ligger bare 22 km unna Bristol, og det er heller ikke mer enn en times kjøring før man er i Cardiff, hovedstaden i Wales. Også berømte Stonehenge ligger bare en liten times biltur øst for byen.

Kursopplegg, innkvartering og aktivitetsprogram:
Du kan velge fra 1 - 4 ukers språkkurs med innkvartering enten hos vertsfamilier eller på skolens internat (delt rom, helpensjon, dvs 3 måltider per dag). Våre akkrediterte partnerskoler vil tilby Standardkurs med 20 leksjoner per uke (det er mulig å bestille Intensivkurs om den trenges) med spennende aktivitetsprogram, utflukter om ettermiddagen og i helgene. Det vil også være kveldsaktiviteter for de som bestiller innkvarteringen. Flyplasstransport er inkludert i prisen.

Pris og varighet:
• 2 ukers kurs, innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med helpensjon og aktiviteter, fra kr 12.800,-

Målgruppe for kurset:
Ungdommer som ønsker engelsk språkreise til Bristol