Spansk språkreise til Quito



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Quito
          Utlandet, Ecuador
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 eller 4 uker
Pris: fra 8.300

Vi tilbyr spansk språkreise til Quito. Quito er hovedstaden i Ecuador, og ligger på hele 3000 meters høyde. I Ecuador kan du kombinere et spanskkurs av høy kvalitet med opplevelsen av en fargerik og eksotisk kultur.

Innhold:
Galapagosøyene, Amazonasjungelen Andesfjellene og Stillehavsstrendene - alt er innen rekkevidde i Ecuador. Quito er hovedstaden i Ecuador, og ligger på hele 3.000 meters høyde. Den gamle delen av byen, Centro Colonial, står på UNESCOs verdensarvliste. Quito er samtidig en moderne by. På de mange spennende markedene tilbys indianske håndverksarbeider, lokal kunst og mat i alle varianter. Med byens taubane kan man komme seg helt til toppen av fjellet Pichincha, som ligger 4.100 moh. Skolen ligger i sentrum og er meget profesjonelt drevet.

Kursopplegg:
• Smågruppe-undervisning, minigruppe (2 stk.) eller individuell opplæring, med 4 til 8 undervisningstimer pr dag. Ved ankomst til skolen i Quito kan du bytte en ordinær kursuke med 1 ukes kurs på en ”lodge” i jungelen, mot ekstra kostnad. Her kan du fiske, dra på ekspedisjoner, padle, og oppleve et annerledes plante- og dyreliv. Det er også mulig å bytte en ordinær kursuke med 1 ukes opphold ved kysten.
• Normalkurs med 20 undervisningstimer pr uke i små grupper.
• Individuell undervisning og en rekke spesialkurs, f.eks. spansk + surfing, spansk + salsa, spansk + dykking osv.
• Kursstart som regel hver mandag, med spesielle kursdatoer for nybegynnere

Innkvartering:
• Studenthjem (4 personer på rommet), vertsfamilie med halvpensjon, eller Cabanas (bungalow) med eget bad beliggende direkte på stranden. Man kan også oppgradere til familie-cabana.

Priser og varighet:
• 2 uker intensivkurs 22 timer pr uke (maks 6 deltakere pr gruppe) kr 8.300,-
• 4 uker standardkurs 22 timer pr uke, kombinert med individuell undervisning (maks 6 deltakere pr gruppe) kr 14.400,-

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker spansk språkreise til Quito