Engelskkurs - Lær engelsk i Australia

Her finner du alle typer kurs i engelsk, enten du ønsker å lære engelsk som selvstudium på mp3 eller cd-rom, eller du ønsker privatundervisning / klasseromsundervisning. Du finner engelsk språkkurs for alle nivåer, fra nybegynner til viderekommen. Finner du ikke et engelskkurs som passer for deg, ringer du oss bare på 417 65 300, så finner vi det for deg.

Engelskkurs i Adelaide, Australia

Adelaide, the capital of South Australia, is a multicultural, modern and tolerant city with a wonderful lifestyle. Well planned, with a population of one million people, it has earned praise as a world-class centre for education, the arts, science and technology.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Australia Australia

Engelskkurs i Bondi, Australia

ACE Australian College of English, Bondi Junction like utenfor Sydney city er et spennende sted å studere engelsk. Skolen ligger like ved et av Australia´s største og mest eksklusive kosmopolitiske shoppingsenter med flotte restauranter, kinoer og designer butikker som nærmeste nabo.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Australia Australia

Engelskkurs i Brisbane, Australia

Vi tilbyr engelskkurs i Brisbane. Brisbane som har 1,4 mill. innbyggere er hovedstaden i Australia’s solskinnsstat, Queensland. Nydelig vær, vennlige mennesker og en utendørs livsstil som gir byen en ”laid back” sjarm.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Australia Australia

Engelskkurs i Hobart, Australia

An environmentally friendly Campus, SACE Hobart offers special English and the Environment Programmes as Special Studies for interested students. SACE Hobart is an active Landcare member.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Australia Australia

Engelskkurs i Manly, Australia

Vi tilbyr engelskkurs i Manly. ACE Australian College of English i Manly er et flott sted å lære engelsk. For deg som liker strandliv, surfing, trendy kafeer, og ønsker å oppleve noen av de beste strendene i Australia, så er Manly stedet for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Australia Australia

Engelskkurs i Perth, Australia

Vi tilbyr engelskkurs i Perth. Perth er hovedstaden i Western Australia, og en av de mest solskinnsrike byene i Australia. Perth ligger ved det indiske hav, og byens fine sandstrender ved Cottesloe og det fantastiske havet som er ideelt for svømming, snorkling og dykking.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Australia Australia

Engelskkurs i Sydney, Australia

Vi tilbyr engelskkurs i Sydney. Sydney er Australias største by og er virkelig verdt den lange reisen. Byen er utrolig sjarmerende og hyggelig, og den har en fantastisk beliggenhet. Bedre atmosfære finnes nesten ikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Australia Australia

Engelskkurs i Whitsundays, Australia

The Whitsundays is centrally located on the tropical Queensland coast midway between Cairns and Brisbane. The Whitsundays College of English is situated in the beautiful coastal town of Airlie Beach, Gateway to the Whitsundays Islands and Great Barrier Reef.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Australia Australia

Engelsk språkreise for ungdommer - Sydney

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Sydney. Byen som en gang var en britisk straffekoloni er ikke bare landets eldste by, den har også blitt landets største. Full av kontraster er Sydney en stor turistdestinasjon og blir ofte omtalt som en av de flotteste og mest pulserende byer i verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Australia, Cairns Australia 2 uker fra 12.800 kr
Australia, Sydney Australia 2 uker fra 12.800 kr

Engelsk språkreise for voksne - Sydney

Vi tilbyr engelsk språkkurs for voksne i Sydney. Byen som en gang var en britisk straffekoloni er ikke bare landets eldste by, den har også blitt landets største. Full av kontraster er Sydney en stor turistdestinasjon, og blir ofte omtalt som en av de flotteste og mest pulserende byer i verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Australia, Brisbane Australia 2 uker fra 12.045 kr
Australia, Cairns Australia 2, 4 eller 6 uker fra 9.610 kr
Australia, Sydney Australia 2 uker fra 12.480 kr

Engelskkurs i Sydney

Vi tilbyr engelskkurs i Sydney på SEA Sydney English Academy. SEA English Academy ble grunnlagt i 2001, og er resultatet av en livslang drøm for skolens grunnleggere Mick Edwards og Samantha Milton.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Australia Australia 15 - 25 leksjoner pr uke à 60 minut...