Spanskkurs i Guatemala



Sted: Utlandet, Guatemala
Utlandet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr spanskkurs i Guatemala. Guatemala er et fargefullt og vennlig land, som er anerkjent som det kulturelle senteret for den før oppdagede nye verden. Som opphav til den mystiske Maya Sivilisasjonen og de fremdeles dominerende Innfødte, så har Guatemala noe av kontinentets rikeste folkeminner.

Den kulturelle blandingen av de Innfødte, Spanske og Afrikanske folkene kan du tydelig se. De eldgamle ritualene er sammenflettet med Katolismen, og det er en overflod av høykvalitets, lavprisede håndlagde varer.

Antigua
I et land som verdsetter sin kolonifortid høyt, så er Antigua regnet som en høyt verdsatt eiendom. Omgitt av vulkaner og store fjell, er Antigua en av de skjønneste kolonibyene i hele Latin Amerika. Dens sjarm og avslappede atmosfære tiltrekker studenter og reisende fra hele verden. For å imøtekomme denne turismen, er det rikelig av gammeldagse kafeer, internasjonale resturanger og et livlig natteliv.

Språk Program ved Casa de Lenguas skolen:

Språkskolen Vår spanske språkskole er lokalisert bare 4 kvartal fra Plaza Central. Casa de Lenguas - Antigua, holder til i et tradisjonelt kolonistil hus, med en stor gårdsplass og hage. Undervisningen holdes i 5 klasserom, samt i og rundt hagen. I tillegg er det et video og møterom for aktiviteter om kvelden. I Antigua er alt svært sentralt, og skolen er innen kort gangavstand til vertsfamiliene og alle de sentrale attraksjonene i byen.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker spanskkurs i Guatemala

Vis flere tilsvarende kurs: