Spanskkurs i Benalmádena, Spania



Sted: Benalmádena
          Utlandet, Spania
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon

Vi tilbyr spanskkurs i Benalmádena. Benalmádena er en attraktiv kystby på Costa del Sol (ca. 30.000 innbyggere) og den ligger ved foten av Mijas fjellene - kun 18 km. fra Malaga og 8 km fra Málaga’s Internasjonale flyplass. Det er bare en 3,5 timers flytur fra Oslo eller Bergen.

Innhold:
Byen var opprinnelig en gammel og søvnig Andalusisk fiskerlandsby med fine strender og restaurerte hvite hus. Benalmádena har utviklet seg til en livlig og pulserende by som selv med sin størrelse har beholdt sin sjarm og karakter. Det er et sikkert og fredfylt miljø, og samtidig er byen stor nok til å tilby gode forretninger, hoteller og restauranter, en stor park og et moderne sportssenter.

Benálmadena har mange tilbud for alle aldre, fornøyelsespark, vannpark, utendørskino, shopping centre, kinoer, casino, 18 hulls golfbane og det populære “Puerto Marina de Benalmádena”, som med sine 980 båtplasser, seilskole, aquarium, dykkerskole er blitt til ett av favoritt møtestedene om kvelden for ungdommer.

Benalmádena er et perfekt utgangspunkt for kulturelle utflukter til andre byer i Andalusia, eller kanskje også til Marokko som kun er en times ferjetur unna. Klimaet er som hele middelhavsområdet med milde vintre og varmt og fint om sommeren. Colegio Maravillas startet i 1976 som en spansk privatskole, men åpnet 2 år senere sin nåværende språkskole i en egen bygning.

Skolen ligger på toppen av en moderne bygning med 13 moderne lyse klasserom, utstyrt med audio-visuelle hjelpemidler og air-conditioning. Det er også et bibliotek med et stort tilbud av lesestoff, et multimedia rom med gratis internett, en 25 seters kinosal for konferanser og seminarer, samt en stor overdekket terrasse med en kafeteria som er åpen iom sommeren, felles oppholdsrom, lærerrom m.m.

Klassene er små, med gjennomsnitt 8 studenter i klassen og maks 10. Dette bidrar til personlig undervisning og god mulighet til å uttrykke seg og ta del i undervisningen. Kurs programmet er basert på 5 ulike nivå fra nybegynner til avansert spansknivå. På din første skoledag tar du en spesielt laget skriftlig, lytte og muntlig nivå test, for å plassere deg i rett klasse etter ditt språknivå.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker spanskkurs i Benalmádena