Spanskkurs B1 - Sp 9



Sted: Spankskolen Habla Español, 5 etasje
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Arbeidersamfunnets plass 1, 0181 (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager kl 12:00 og kl 19:00 Onsdag kl 17.00
Varighet: 9 uker
Pris: 4.000

Vi tilbyr spanskkurs B1. Nivå B1 består av 3 trinn: S 9, Sp10 Sp11 og Sp12. Du er i stand til å forstå hovedinnholdet i klar, standard tale om kjente emner som for eks. fritid og jobb. Du kan følge en samtale i de fleste situasjoner som kan oppstår når man reiser i et spansktalende land.

Kursinnhold:
Du kan delta i samtaler om kjente emner av personlig interesse eller emner som er viktige i dagliglivet (f.eks. familie, hobby, arbeid, reise, aktuelle hendelser).

Kursgrammatikk:
Fremtid, kondisjonalis, innledning til presens konjunktiv.

Kursene våre er basert på språknivåene beskrevet i Det Felles Europeiske Rammeverket for språk (CEFR). Vi tilbyr spanskkurs på forskjellige nivåer som tilsvarer CEFR nivå A1, A2, B1 og B2.

Kursmateriell:<7b>
Boken "Gente hoy 2". Kursavgiften inkluderer ikke kursmateriell

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
"Lærerne er svært kvalifiserte. De bruker varierte undervisningsmetoder og vi har en god blanding mellom å få trening i å snakke og det å forstå og å lære grammatikken. Lærerne knytter ofte læringen til interessante temaer, så man lærer ikke bare språk, men også om kultur, historie og samfunnsforhold i spansktalende land. Jeg har blitt bedre i grammatikk, snakker mye bedre og kan lese de fleste tekster og forstå hva de handler om. Også vanskelig, tunge fagrapporter i jobben min. Det viktigste er at jeg ikke er redd for å praktisere eller å gjøre språkfeil lengre, og det er mye takket være lærerne jeg har hatt på skolen. Jeg anbefaler skolen varmt til alle andre. Jeg har alltid følt at jeg får svært god valuta for kursavgiften og gleder meg til hver onsdagskveld. Jeg har vanskelig for å tro at det finnes en bedre skole enn Habla Español for å lære spansk i Oslo. Det er en grunn til at jeg har vært elev her i over åtte år. "
- P. Vilsted

"Jeg tar kurs på Habla Español fordi det er en passe stor skole med spanske lærere. I tillegg ligger skolens lokaler i byen, det er enkelt å komme seg frem og tilbake fra hjemmet. Det var min datter som fikk meg til å begynne på spansk-kurs sammen med henne. Da jeg begynte på Habla Español kunne jeg ikke snakke ett ord spansk. I løpet av den tiden jeg har vært ved skolen, har jeg lært å føre samtaler på spansk, jeg har blitt interessert i spansk historie og har også tatt spansk-kurs i Valencia og Nerja. Det jeg liker best med skolen er at lærerne er genuint interesserte i sine elever, og de skaper et godt miljø i klassen. Læremetodene passer meg veldig bra. Jeg har anbefalt Habla Español til mange av mine venner fordi jeg tror dette må være den beste spansk-skolen i Oslo. Jeg er veldig fornøyd med skolen og kommer til å fortsette å anbefale den. "
- R. Blix

"Jeg har prøvd å lære spansk på en annen skole, men byttet etter det første kurset. «Habla Español» fant jeg tilfeldig og her forsetter jeg etter 4 år nå. Skolen har en atmosfære preget av vennskap og respekt for alle. Timene føles som en spansk pause i norsk hverdag. Her, i avslappende stemning med lek og latter lærer jeg grammatikken og hverdags kommunikasjon. Profesjonelle lærere åpner steg etter steg dører til den spanskspråklige verden for alle elever. Timene går uten stress i tilpasset nivå med ønskelig temaer. Absolutt best i test!"
-Justyna

Vis flere tilsvarende kurs: