Spansk språkreise for voksne - Barcelona



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Barcelona
          Utlandet, Spania
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2, 4 eller 6 uker
Pris: fra 8.515

Vi tilbyr spansk språkreise til Barcelona for voksne. Barcelona, hovedstaden i regionen Catalonia, er av mange ansett som en av verdens vakreste byer. Et stor antall severdigheter, museer, teatre og kunstgallerier, pulserende uteliv, fantastisk arkitektur og flotte badestrender - Barcelona har alt.

Innhold:
Byens landemerke er La Sagrada Familia, Gaudis et mesterverk av en kirke. Høyden Tibidabo, som skilter med fantastisk utsikt og en av verdens eldste fornøyelsesparker, er vel vert å besøke. Det er også Nou Camp, Europas største fotballarena og hjemmebanen til en av verdens beste fotballklubber. En rusletur langs den berømte gågaten La Rambla er spennende, men byens sjel finner du først og fremst i Barri Gòtic, bydelen fra middelalderen.

Her finner du gode tapasbarer og koselige, små torg. Skolen, som ligger sentralt i sentrum, tilbyr mange utflukter til selvkost, blant annet til Andorra og Dalimuseet i Figueras. Fjellområder med skimulighet om vinteren utenfor byen. Sol og bad hører med i sommerhalvåret.

Kursopplegg:
• Normalkurs 2 - 11 uker. Velg mellom 10+5, 20+5 eller 30+5 undervisningstimer pr uke.
• Semesterkurs («Spanish for Life») 12 - 44 uker
• Felles for normal -og semesterkurs er at det hver dag tilbys en ekstra gratis time om politikk, økonomi, kultur, historie, kunst, spansk mat og vin osv. For alle kursene er det mulig å dele opp studiene mellom to eller flere byer.
• Individuell undervisning, D.E.L.E eksamenskurs, kurs med spesialisering innen økonomi, spansk inkludert praksisplass, lærerkurs osv. Kontakt oss for informasjon.

Innkvartering:
• Velg mellom delt leilighet med andre studenter eller spansk vertsfamilie med hel- eller halvpensjon. Enkeltrom eller dobbeltrom på alle innkvarteringsalternativer. Det tilbys også studenthjem.

Priser og varighet:
• 2 uker intensivkurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon kr 8.515,-
• 4 uker Chamber of Commerce eksamenskurs + innkvartering, eget rom i delt leilighet kr 17.445,-
• 4 uker DELE eksamenskurs + innkvartering, eget rom i studentbolig med halvpensjon kr 22.385,-
• 4 uker SIELE eksamenskurs + innkvartering, eget rom i studentbolig med halvpensjon kr 22.385,-
• 6 uker intensivkurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon kr 24.210,-

Målgruppe for kurset:
Voksne som ønsker spansk språkreise til Barcelona