Konversasjon i spansk - høyere mellomnivå C1 (voksne)



Kursarrangør: CASA Latina
Sted: Casa Latina Språk og Kultursenter
          Oslo
Kursadresse: Inkognito gate 33, 0256 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: FORMIDAG Kl. 08:00-09:50 og KL.10:00-11:50 Ettermiddag Kl. 19:00-20:50
Varighet: 10 uker
Pris: 3000

Vi tilbyr konversasjonskurs i spansk på høyere mellomnivå en gang i uken. Spansk er et av verdens mest utbredte og talte språk. Hos oss har alle lærerne spansk som sitt morsmål. Vi har sosiale grupper som går på kino, middager osv. Få nye venner, lær ett nytt språk samtidig som du har det gøy!

Beskrivelse av Konversasjonskurs i Spansk

Dette konversasjonskurset i spansk er utviklet for å ta dine språkkunnskaper til et høyere nivå. Kurset er skreddersydd for de som allerede har en solid forståelse av spansk og ønsker å dykke dypere inn i samtaleferdigheter. Vi vil fokusere på å utvikle flytende kommunikasjonsevne og å mestre hverdagslige, kulturelle og aktuelle emner.

I løpet av dette kurset vil vi dekke følgende aspekter:

Avansert Muntlig Kommunikasjon: Du vil lære å uttrykke deg naturlig og med selvtillit i varierte samtaler. Dette inkluderer å diskutere komplekse emner, gi meninger og uttrykke følelser.
Idiomer og Uformelle Uttrykk: Vi vil introdusere deg til spanske idiomer, slang og uformelle uttrykk som brukes i dagliglivet og i uformelle samtaler.
Aktuelle Hendelser og Kultur: Vi vil utforske aktuelle nyheter, kulturelle trender og hendelser, slik at du kan delta i meningsfulle diskusjoner om verden rundt deg.
Dette kurset vil gi deg muligheten til å utvikle dine konversasjonsferdigheter til et avansert nivå. Du vil kunne delta i samtaler på en naturlig måte, forstå nyansene i språket og forbedre din evne til å tilpasse deg ulike situasjoner.
Vi gleder oss til å hjelpe deg med å ta dine spanskkunnskaper til neste nivå og oppleve glede av å kunne uttrykke deg med presisjon og dybde. Velkommen til en berikende og utfordrende læringsopplevelse!

Hvis det er noe annet du lurer på eller trenger hjelp med, er det bare å spørre!

Kursinnhold:
• Kommunikative og kulturelle mål
• Fortelle om fortiden
• Condicional y Subjuntivo

Målgruppe for kurset:
Voksne som ønsker spanskkurs en gang i uken.

Nivå: Høyere mellomnivå C1

Kursmateriell:
Vamos 2 - Boken har en internettside med Interaktive språkøvinger, både grammatikk og ordforrådsøvinger. Kursavgiften inkluderer ikke lærebok

Vis flere tilsvarende kurs: