Spansk, D.E.L.E. kurs - Spania



Kursarrangør: Sørspansk Språkskole
Sted: Jerez de la Frontera
          Utlandet, Spania
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 6 uker
Pris: fra 1.995 euro

Våre D.E.L.E. forberedende kurs skal gjøre våre studenter i stand til å avlegge D.E.L.E. -eksamen på 3 ulike kunnskapsnivå (kursnivå 1, 2 eller 3, se nivåbeskrivelsen nedenfor). D.E.L.E står for "Diplom i spansk som fremmedspråk".

Diplomet er det eneste eksamensbevis for ikke-spansktalende som er godkjent av spanske myndigheter. Diplomet har høy internasjonal verdi for de av dere som senere ønsker å studere ved et spansk universitet, eller som ønsker arbeid i et spansktalende land. Om du er usikker på hvilket nivå dine kunnskaper kvalifiserer for, vil vi ved skolen gjøre en evaluering av ditt kunnskapsnivå slik at du blir plassert på riktig nivå.

Eksamensdatoer fastsettes fra år til år av det spanske Undervisnings- og kulturdepartementet. Du kan også avlegge eksamen i et annet land. For ytterligere informasjon kan du kontakte den Spanske Ambassade, Instituto Cervantes, eller vårt kontor. Eksamenskostnadene er ikke inkludert i våre kurspriser. Disse vedtas fra år til år av myndighetene.

Alle nivåprøver består av 5 deler: Eleven prøves i kunnskaper og ferdigheter i leseforståelse, muntlig framstillingsevne, skriftlig framstillingsevne, lytteforståelse, grammatikk og ordforråd. Prøven er bestått dersom det oppnås minimum 70 % av maksimalt poengtall i hver av de fem delene.

Kursavgiften inkluderer:
• Innlosjering i Casa Andalucia med individuelt rom med egen dusj/wc eller delt leilighet med individuelt rom

Sengetøy/håndklær, gass, vann og elektrisitet
• Gratis pick-up service (tog-buss-flyplass i Jerez)
• Transport til og fra utvalgte strender
• Internettilgang
• 24 timers nødtelefonservice


Eksamen/sertifisering:
D.E.L.E. eksamener er inndelt i 3 forskjellige nivåer.

Vis flere tilsvarende kurs: