Sommerkurs i selvutvikling



Sted: Tempelgaarden
          Vestfold, Andebu
Kursadresse: Honerødveien 7, 3158 Andebu (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kurset arrangeres 2 ganger hver sommer
Varighet: 6 dager
Pris: 4,500
Neste kurs: 30.07.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr sommerkurs i selvutvikling. Det er aktiviteter fra morgen til kveld . De ulike aktiviteter et godt sammensatt og gir en opplevelse av å stå med hodet i himmelen og føttene godt plantet i Jorden.

Du vil blant annet ledes gjennom ulike meditasjoner, trommereise, sandbilde, bålsermoni, rebirthing, elementreise, lydhealing, symbolreise, tegneterapi, leireterapi, collageterapi, lyssirkelarbeide m.m. Det er også innebygget noe undervisning i aktuelle temaer i henhold til selvutviklingsarbeidet og åndelig utviklingsprosesser. På kveldene er det mulighet for kos og tromming/chanting rundt bålet. Ved Tempelgaarden kan nye magisk skje!

Du møtes med stor takhøyde og en bred rommelighet!
Den overordnede tilbakemelding fra tidligere deltakere er at dagene har gitt et gjennombrudd i ens spirituelle oppvåkning samt en opplevelse av «å ha kommet hjem».
Det arbeides under sterke kjærlighetsvibrasjoner der engleverdenen og andre hjelpere fra parallelle dimensjoner bidrar i det healende arbeidet.

Andre tilbakemeldinger er bl.a. en opplevelse av mer glede, livslyst, evne til å gi og motta kjærlighet, større selvinnsikt, trygghet, at fysiske symptomer er redusert eller opphørt helt og et bedre selvbilde samt mer tillit til seg selv og sine omgivelser. Du som deltaker styrer selv dine egne indre prosesser!

Målgruppe for kurset:
Alle søm ønsker selvutvikling

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg meldte meg på fordi jeg ønsket vekst og for at jeg kunne bruke meg selv på en ny måte for andre mennesker.
Forventningene var relativt høye, men opplevelsen ble høyere enn jeg noen gang hadde trodd var mulig.
Jeg fikk kjenne på min sorg og min smerte. Jeg gikk dypt inn i disse følelsene og fikk oppleve en renselse som igjen ga en healende effekt. Jeg har aldri opplevd noe liknende før. Jeg fikk også kjenne på min indre kraft – som er mye mye sterkere enn jeg kunne ane!
Jeg er dypt ydmyk for å få være hos Trine – også sammen med gruppen. Den kraften som var i rommet må oppleves!
Trine er bare GOD! Hun rommer hele deg og uten at man forstår hva hun gjør. Hun er stødig, støttende og sterk. Det er godt å være rundt henne og hennes kraft!
Det opplevdes godt å være på Tempelgaarden! Vil gjerne tilbake!

Tusen takk for meg!