Skrivekurs i Italia



Kursarrangør: Vita Veritas AS
Sted: Birgittaklosteret i Farfa, i regionen Lazio
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 8 dager
Pris: 13.900
Neste kurs: 17.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr skrivekurset «Skriv din livshistorie» i den lille landsbyen Farfa i Italia, ca. 4 mil nordøst for Roma - i fantastisk vakre omgivelser i Sabinerfjellene. Å bo på kloster er en tusenårig tradisjon.

Kursbeskrivelse:
Klosteret har koselige rom med god standard, det er bibliotek der - og nonnenes kapell, hvor vi er velkomne. Vi kan delta på bønn og messer. Noen drar i kloster for roen eller atmosfæren, andre for å oppleve en annerledes verden. Det ligger i tiden å bo på kloster. Selve miljøet er fantastisk - du får komme og bare være menneske! Som nordmenn kan vi være litt spørrende og forsiktige, men på klosteret er de begeistret for å ta i mot gjester.

Atmosfæren er fantastisk og nonnene er bilde og hyggelige. Kurset passer for alle som ønsker hjelp til å skrive sin livshistorie, enten man enda ikke har startet eller er godt i gang. Gjennom en kombinasjon av undervisning og gruppesamtaler får man nyttige verktøy, slik at man blir i stand til å fullføre prosjektet sitt. Kurset passer også for dem som har gått på et av våre kurs i Norge tidligere. Det blir undervisning i to økter pr. dag.

Kursholder: Anette Holt

Praktiske opplysninger:
Prisen inkluderer to daglige undervisningsøkter (totalt ca. 20 timer), måltider (frokost, lunsj, middag, vin mm.) og overnatting, samt transport fra/til Roma (Fiumicino) til / fra klosteret. Deltakerne bestiller (vi kan hjelpe til) - og betaler - flyreisen selv.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker skrivekurs i Italia

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg hadde allerede deltatt på hovedkurset og begynt å skrive min livshistorie, da jeg tok kurset i Italia! Jeg hadde liksom støtt på en vegg, jeg kom ikke videre og minnene nektet å komme til overflaten. Kurset i Italia ga meg mye mer enn jeg hadde forventet!

Atmosfæren, roen, samværet og samtalene med kurslederne og de andre kursdeltakerne ga meg inspirasjon til å fullføre min livshistorie, og åpnet luker i min hukommelse som hjalp meg til å fylle ut hull i historien. For ikke å snakke om fantastisk god mat og inspirerende kursledere.
- Berit Danielsen