Skriv bedre kronikker blogg- og debattinnlegg



Kursarrangør: NTB Arkitekst
Sted: Havnelageret
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Langkaia 1, 0150 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: 4.900

Vi tilbyr kurset: skriv bedre kronikker blogg- og debattinnlegg. Kronikker og debattinnlegg er viktigere enn noen gang. De har fått et oppsving både i tradisjonelle papirmedier og i digitale kanaler, og brukes til å påvirke, profilere og formidle.

Innhold:
Hva skal til for å skrive så godt at også du når gjennom med ditt budskap? I dette kurset tar vi for oss kronikk og debattinnlegg som sjanger, og ser på hva den krever av deg som skribent. Du får konkrete tips om titler, skriveteknikk og oppbygging.

Sentrale emner:
• Kronikkens sjel: Hva skiller kronikken fra andre sjangere
• Titler: Skriv titler som overbeviser
• Språk: Skriv for å bli forstått
• Workshop: Vi trener oss på innsendte tekster

Kursholder: Rune Wikstøl (NTB)

Rune har kurset over fem tusen i å skrive mer effektivt. Han er kursholder og jobber til daglig som språkrøkter i NTB. Rune er journalist og har også bakgrunn fra informasjonsbransjen.

Målgruppe for kurset:
Kurset er for alle som vil nå ut med egne budskap i eksterne medier eller på eget nettsted. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper, og kurset passer like godt for deg som har lyst til å prøve deg på en ny sjanger, som for deg som vil bli bedre hvis du allerede har erfaring som kronikkforfatter. Kursdagen gir læring og mulighet for trening sammen med andre.