Lederkurs og lederutvikling i Ullensaker

I kategorien lederkurs og lederutvikling finner du kurs for ledere over hele landet. Alle vet at god ledelse er avgjørende for en velfungerende virksomhet. Temaene og valgmulighetene for slike kurs er derfor mange. Her finner du ledelseskurs som for eksempel; lyttekurs for ledere, teamutviklingskurs, møteledelse, strategisk lederskap, lederkurs i DISK modellen, personalledelse, lederkurs for frivillige organisasjoner, toppledertrening, ledelseskurs for kvinner osv.
Vi gjør oppmerksom på at kurs i Lederstiler og lederroller og Lederkurs for nye ledere har egne kategorier. Ta kontakt hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Lederutviklingskurs på 2 + 2 dager

Vi tilbyr lederutviklingskurs på 2 + 2 dager. Våre ledelsesprogrammer er baser på denne uttalelsen: “Management is a skill not knowledge” Dette betyr at vi gir deltakerne 20% informasjon og 80% trening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 19.000 kr

Arbeidsmiljøkonferansen 2023

Vi tilbyr arbeidsmiljøkonferansen 2023. Nytt av året! Fagfokus og HMS Norge har inngått et samarbeid, og slår sammen Arbeidsmiljøkonferansen og HMS tinget. Dette for å gi deg enda bedre og mer relevant faglig innhold!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 2 dager

Mellomlederkonferansen 2024

Vi tilbyr mellomlederkonferansen 2024. Denne konferansen setter søkelys på bedre tjenester for mindre penger, hvordan være en god leder, skillet mellom jobb og fritid i en grenseløs arbeidshverdag, hvordan tåle konstant omstilling, og hva gjør du for å minske sykefraværet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 11.11.2024 2 dager11.11.2024 fra 5.900 kr

Veiledning til ledelse og personalgrupper

PlanB AS har snart ti års erfaring i å hjelpe mennesker med å etablere og arbeide etter tydelige og individuelt utarbeidede målsettinger. I noen situasjoner har det vært påkrevet å gjøre store snuoperasjoner, mens det i andre situasjoner har gitt stor effekt å foreta små justeringer i riktig retning

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker Avtales kr

Selvledelse og transformasjonsledelse - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinterne kurs i selvledelse og transformasjonsledelse. Tydeligere og tydeligere ser vi at ledelse ikke lenger bare skal appellere til det intellektuelle i mennesket, men også med tydelighet appellere til følelser og menneskets dypere behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus Avtales kr

Forstå deg selv gjennom ditt kroppsspråk og bevegelsesmønster

Hva betyr ditt kroppsspråk og bevegelsesmønster? Hvordan kan det lære deg mer om ditt og andres tanke-, reaksjons- og prosessmønster? Og hvordan kan denne kunnskapen brukes til å utvikle deg selv og skape bedre relasjoner?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 11.900 kr

Lederkurs, samspill og roller - bedriftsinternt

Vi tilbyr lederkurs om samspill og roller for bedrifter. Dette er et ledelseskurs med fokus på å øke effektiviteten av lederskapet og motivasjonen til medarbeiderne. Gjennom et godt samspill og klare roller, kan det bli lettere for begge parter å en flott arbeidsplass som når sine mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 1 dag Avtales kr

Ledelse i detalj- og faghandel (kveld) - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs om ledelse i detalj- og faghandel på kveldstid som virtuelt klasserom. Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Ett yrkesrettet kurs er et steg på veien videre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 80 timer / 8 måneder Gratis kr

Lederkurs trinn 1 - virtuelt klasserom

Vi tilbyr lederkurs trinn 1 som virtuelt klasserom. Relasjonsledelse er en ledelsesfilosofi som vektlegger betydningen av å bygge opp og opprettholde positive relasjoner mellom ledere og deres team.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30.04.2024 (+2) 24 timer / 2 måneder30.04.2024 (+2) 8.000 kr

Lederkurs trinn 2 - virtuelt klasserom

Vi tilbyr lederkurs trinn 2 som virtuelt klasserom. Kurset bygger på «Relasjonsledelse 1» og setter deg i stand til å reflektere over deg selv i lederrollen. Fokuset er å bevisstgjøre dine styrker og utviklingsmuligheter for å bidra til større selvinnsikt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 22.08.2024 (+2) 24 timer / 2 måneder22.08.2024 (+2) 8.000 kr

Ny som mellomleder i varehandelen - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs om ny som mellomleder i varehandelen som virtuelt klasserom. Er du assisterende butikkleder, avdelingsleder eller ansatt med særskilt ansvar? Om du har ønsker om å fortsette i bransjen er dette en veldig godt start på karrieren din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 40 timer / 3 måneder

Ledelse av flerkulturelle team - nettkurs

Vi tilbyr kurs i ledelse av flerkulturelle team som nettkurs. I dette kurset vil du få en forståelse for hvordan du kan lede flerkulturelle team og miljøer. Eva forteller i kurset om arbeidsplasser med over 40 ulike nasjonaliteter, og forklarer hvordan man kan bygge opp en felles kultur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 890 kr

Ledelse av omstillingsprosesser - nettkurs

Vi tilbyr kurs i ledelse av omstillingsprosesser som nettkurs. Du lærer hva som er vanlige reaksjoner på omstillingsprosesser, enten det er sammenslåing av grupper (oppkjøp, sammenslåing av avdelinger/ team osv) eller når grupper splittes (fisjon, oppdeling av avdelinger/ team i mindre enheter osv).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 7 minutter, fordelt på 9 ... 890 kr

Lederrollen og lederutfordringer - nettkurs

Kurset lederrollen og lederutfordringer er ment som et introduksjonskurs for nye ledere i arbeidslivet og ledere i student-/frivillige organisasjoner som har behov for å bli kjent med sin lederrolle og hvilke lederutfordringer som kan oppstå som leder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 499 kr

Selvledelse og tidsstyring - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i selvledelse og tidsstyring. En personlig workshop hvor du skal ta ansvar for å nå dine mål og lage en handlingsplan for hvordan du skal oppnå det du virkelig ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 299 kr

Teamledelse - det gode team - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i teamledelse - lær hvordan du skal bygge opp og lede gode team. Del 1 begynner med en innføring i hvilke prosesser du bør gå igjennom på før teamet dannes, og hva du bør tenke over i oppstartsfasen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 690 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9   |  Neste side >>