Skap livet du ønsker deg - nettkurs



Kursarrangør: Kristin Norenberg
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 5 uker
Pris: 2.375

Lær hvordan du får sinnsro og tilstedeværelse i en strevsom hverdag. Hvordan du kan finne tilbake til kjernen i deg selv og din indre kraft, som bringer frem livsglede, ny bevissthet, dypere forståelse og mot til å gå din egen vei - med ditt sanne jeg.

Innhold:

Vil du bevege deg fra:
• Et hode fyllt av negative tanker og bekymringer
• Følelsen av usikkerhet og utilstrekkelighet
• Sliten og tom for energi
• Følelse av ikke å vite hva du vil

Til å ha:
• Tilstedeværelse og indre ro
• Kontakt med deg selv, slik at du står i din egen kraft
• Energi, balanse og livsglede
• Trygghet og styrke til å følge hjertet og ta riktige valg

Målet mitt er at du skal få akkurat det livet du ønsker. Du er bevisst, og forstår deg selv og andre. Du har kontakt med ditt indre, og står i din egen kraft. Du har mot til å gå nye veier, og er fornøyd og til stede i eget liv. Du lærer praktiske og gode verktøy for å håndtere energityvene, bli bevisst tanker og følelser og rydde i gamle mønstre. Du blir mer til stede, lærer å lytte til ditt indre og ta beslutninger som er riktige for deg.

Du tar styring på skuta, og vet hvordan få balanse og finne mening i livet: Lage din visjon, sette mål og handlingsplaner for fremtiden. Dette er et praktisk kurs hvor du får konkrete teknikker og verktøy til hvordan du skaper livet du ønsker deg. Du får også masse eksempler på hvordan jeg har gått frem for å skape mitt liv, og hva jeg gjør hver eneste dag for å være i balanse i en travel hverdag.

Moduler:

Modul 1 - Få energi og overskudd:
Hvordan håndtere energityvene - Hvordan fjerne det som tapper deg for engasjement og overskudd. Få fokus på det som fyller deg opp med energi, slik at du orker mer og trives bedre både hjemme og på jobb. Endring av gamle mønstre - Bli bevisst hva du tenker og føler. Få verktøy som gjør at du kan endre dine mønstre og bli mer ærlig og fornøyd med deg selv - slik at du blir mer tydelig og trygg som mor, partner og kollega.

Modul 2 - Bruk av intuisjon. Få indre ro og balanse:
Sinnsro og meditasjon / mindfulness - Hvordan håndtere stress på en god måte, være mer til stede i deg selv. Få kontroll på livet, og frihet og overskudd til det du ønsker. Få økt selvtillit, indre ro, balanse og harmoni. Intuisjon / Din beste venn og rådgiver - Hvordan bruke intuisjonen som GPS, og lytte til deg selv. Få gode verktøy på hvordan få kontakt med ditt ubevisste sinn, slik at du kan følge hjertet i stedet for hodet og ditt rasjonelle jeg. Du vet hvordan du kan komme deg ut av problemene dine og ta bevisste og gode valg.

Modul 3 - Hvem er du. Hva er viktig for deg:
Identitet og affirmasjoner - Gjennom morsomme øvelser identifiserer du hvilke roller du har i livet, og hvem du ønsker å være. Vi jobber også med verdiene dine, slik at du blir bevisst og kan leve i henhold til det som er viktig for deg. Dette er selve nøkkelen til livsglede og mening.

Modul 4 - Nye veier og muligheter:
Visjoner, mål og handlingsplaner - Du ser nye veier og muligheter, og lærer å være mer bevisst i forhold til dine behov og hva som er viktig for deg. Hva du virkelig ønsker, dine visjoner og mål, og hvordan du skal komme dit, slik at du kan skape livet du ønsker deg, og leve i balanse og glede.


Kurset har 4 moduler fordelt på 5 uker.

I hver modul blir du også introdusert til ulike former for avspenning, mindfulness og meditasjonsøvelser. Du får tilgang til første modul med en gang ved påmelding. De andre modulene kommer med 2 ukers mellomrom. Da mottar du en e-post som forteller at videoer, pdf- og lydfiler er klare. Når du ser dem vil du føle at du er på et live-kurs, men kan ta dem akkurat når du ønsker, hjemme i din egen stue. I slutten av hver måned svarer jeg på spørsmål i en video som legges ut i kursportalen. Du kan gjerne sende meg spørsmål i løpet av måneden, så besvarer jeg i videoen som du ser når det måtte passe for deg.

Målgruppe for kurset:
Kurset er for deg som:
• Ønsker å ta lederskap i eget liv
• Er åpen og nysgjerrig
• Er klar for å ta tak i utfordringene
• dine og gjøre noe med dem
• Ønsker å lære nye måter å takle utfordringer på
• Er klar for å lære konkrete verktøy og teknikker som virkelig fungerer

Kurset er ikke for deg som:
• Synes ting er best slik de alltid har vært
• Mener du er offer for tilværelsen, og at det er alle andre som er problemet
• Sier til deg selv at «Jeg har prøvd alt, og det er ingenting som funker.»