ivinden Kitecamp på Rhodos



Kursarrangør: ivinden.no
Sted: Rhodos
          Utlandet, Hellas
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 uke
Pris: 1.010

Velkommen til ivinden kitecamp på Rhodos. Campen er tilrettelagt for både folk som har med eget utstyr og for helt nybegynnere.

Kitecamp Prasonisi Kite Beach - Rhodos
Prasonisi Beach:
Prasonisi Beach regnes som middelhavets beste kitespot. Stranden ligger helt sørvest på Rhodos og er formet som en molo der man kan kite på flattvann på en side og bølger på den andre. På denne stranden er det veldig vindsikkert. V har erfart gjennom årene en vindsikkerhet på 95%. Dette er unikt, og gjør Prasonisi til en av Europas aller beste spotter! Vinden er onshore på bølgesiden og offshore på flatvannssiden.

Vår Rhodos Kitecamp inkluderer:
• Uspesifisert overnatting på dobbeltrom
• Kiting så mye kroppen orker
• Inkludert frokost
• Inkludert middag
• Trådløst internett
• Campansvarlig som etter avtale legger opp til sosiale aktiviteter, byturer, shoppingkveld i Lindos, morgenkiting, afterkite mv

Tillegg:
Transport t/r flyplass
Utflukter og aktiviteter

Hva koster det og hvordan bestiller jeg?
Pris pr natt pr. person i dobbelrom er 920,- (muligheter for enkeltrom, koster 490,- pr. natt)
Book ditt opphold (ankomst og avreisedato)
Book ev om du ønsker kitekurs.
Du vil motta betalingsinstrukser etter at bestillingen er fullført.

Hotell og mat:
Nytt i år er at vi bor på Prasonisi Kitebeach. Her er det bare å stå opp og spasere bort til riggeplassen og boltre seg i herlig bølger eller flattvann - alt hva du måtte ønske. Overnatting er i utgangspunktet uspesifisert, men det er mulig å komme med ønske om hvem du vil sove med. Vi ordner atskilte gutte- og jenterom med mindre kjente ønsker å dele.

Frokost og middag er inkludert i oppholdet. Frokost er kontineltal med brødmat, frokostblanding, egg og pålegg. Middag serveres hver dag mellom 18:00 og 21:00. I tillegg er det daglivarebutikk rett i nærheten så ønsker du å kjøpe noe å drikke, snacks mm er det gode muligheter for dette.

Lunsj er ikke inkludert i oppholdet, men vi spiser dette på samme sted som vi har frokost og middag. Vi setter av god tid til å spise og slappe av midt på dagen, ønsker du en cowboystrekk før dagens 2 eller 3dje økt er det selvfølgelig mulig.

Reise:
Vår kitecamp har ikke fastsatte ankomst- og avreisedager, så du kan komme og reise nå det måtte passe best for deg. Mange av være gjester benytter seg av Norwegian sitt direktefly fra Oslo, og de har følgende avganger:

Tur: Avreise Oslo mandag/fredag 23:35 - Ankomst Rhodos lørdag 04:35
Retur: Avreise Rhodos tirsdag/lørdag 05:25 - Ankomst Oslo 08:30

Ønsker du at vi skal være behjelpelig med transport?
Vi samarbeider med flere transportselskaper og de tar deg enkelt og raskt til kitecampen. Transport fra flyplassen koster ca. 265€ for tur/retur eller 135€ for en vei. Dette er pris pr. bil og antall passasjerer med bagasje er 3 til 4. Har du med mye bagasje så opplys om det i kommentar feltet. Om ønskelig så setter vi de som kommer med samme fly i samme taxi for å kunne dele kostnadene. Reisetid fra flyplassen er på ca 1,5 - 2 time.

Hvordan bestille transport
Send en mail til salg ivinden.no med informasjon om:
Flightnr
Ankomst dato og kl.
hvor mange dere er

Vår sjåfør vil møte deg i ankomsthallen.

Fylle på utstyrslista?
Som campdeltaker får du 15 % på alle varer i nettbukken. Dette gjelder fra du har meldt deg på til to uker etter at du har reist hjem. Trenger du en ny kite i større/mindre størrelse, nytt brett, trapes, briller osv. Husk å bestille i god tid, så får du det du trenger før avreise.

Har du lyst til å lære å kite?
Vi tilbyr flere alternativer for deg som ønsker å komme i gang med kiting. Enten du er helt i oppstarten eller du ønsker hjelp til å lære nye tricks kan vi hjelpe deg. For deg som ønsker å komme i gang med kiting anbefaler vi vårt 3 dagers nybegynner kurs. Her får du tett og god oppfølging av våre instruktører, og de lærer deg kiting på en sikker og trygg måte. De resterende dagene disponerer du kiteutstyret på egenhånd.
NB! Hos oss disponerer du kursutstyr de resterende dagene av ferien. Det må være kjedelig å tatt kurs og ikke ha utstyr til å fortsette egentreningen!

Priser:

Kun 2 deltagere pr. instruktør/uke
Pris: kun 5.600,- pr. deltager/uke*

Gjennomføring:

Dag 1, kort introduksjon og trening på egenhånd med treningskite
Dag 2, teori og trening ca. 2,5t før lunsj og 2,5t etter lunsj
Dag 3, trening ca 2,5t før lunsj og 2,5t etter lunsj
Dag 4, trening ca 2,5t før lunsj og 2,5t etter lunsj
Dag 5, 6 og 7 fri bruk av utstyret.*

Er det 2 deltakere så deler og bistår de hverandre med et sett utstyr. Ønsker du hjelp videre? Kjøp ett av våre 3 timers kurs!

Du trenger:

Rashguard

En-til-en kurs (bestilles når du er på campen)

Er du godt igang med kitingen, men trenger litt fin-tuning, eller trenger du litt hjelp til å komme opp på bretet? Kjøp vårt en-til-en videregående kurs!

Varighet: 3 timer
Pris: 1.200,- forutsetter bruk av eget utstyr
Du trenger: Egen hjelm og rashguard

Vis flere tilsvarende kurs: