Seniorgolf



Kursarrangør: Mjøsen Golfklubb
Sted: Mjøsen golfklubb
          Hedmark, Ringsaker
Kursadresse: Fjelstad østrw, 2930 Moelv (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning

Vi tilbyr golfkurs for seniorer.Norsk Seniorgolf avd Mjøsen har mange medlemmer. Bli med på våre seniorkvelder og andre arrangementer. Mer golfglede som senior. Fra året du fyller 50 kan du smykke deg med hedersbetegnelsen «Senior» i golfsammenheng.

Dette krevende og engasjerende spillet er i høyeste grad et erfaringsspill, og det å bli med i senioraktivitetene i klubben og i Norsk Senior Golf (NSG) både beriker og gir utløp for erfaringer.

Hold deg i form og ha det mer moro med turneringsspill i klubben og på et stort antall baner i hele landet gjennom NSG.Se https://seniorgolf.no

NSG arrangerer Sissener Classic Tour i 7 hcp-inndelte klasser hvor de beste kan kvalifisere seg til ulike representasjonsoppgaver og NSG Landsfinale.
Du kan også delta i Lagserie Match og NSG Lagmesterskap sammen med dine venner og/eller venninner i klubben.
Med det nettbaserte medlems- og Lojalitetskortet kan du få hyggelige «hverdagspriser» på over 80 norske baner. Oversikten på tider og tilbud finner du på https://seniorgolf.no/demo-fordelskortet/

"-Golf tar så mye tid", sier mange.

Feil; golfen gir deg tiden din tilbake

Med "faste" spilledager, trening og turneringer får du dessuten bedre oversikt på alt annet du også må sette av tid til.

Bli med i Seniorgruppa i klubben vår og NSG.

Mye moro i et trivelig miljø.

Golfglad hilsen
May Romenstad
Klubbkontakt

Vis flere tilsvarende kurs: