Seiling og klatring - bedriftsinternt



Kursarrangør: Utlevelser
Sted: Oslo
Oslo
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag
Pris: Avtales

Vi tilbyr bedriftstur med seiling og klatring. Bli med på den store "Oslo opplevelsen" med seiling i en Colin Archer skute til en sjøvegg der dere får innføring i klatring av våre dyktige klatreinstruktører. Dere får være med på klatretur til toppen av veggen kyndig veiledet av våre instruktører.

Innhold:
På toppen av veggen er det en idyllisk plass med flott utsikt over Oslofjorden. Veien ned foregår i en spennende rappell. Deretter får deltagerne klatre på topptau sikret av våre instruktører. Klatredelen tar ca. 3 timer. Etter vi er trygt nede seiler vi tilbake til utgangspunkt eller ønsket destinasjon.

En dagstur med seiling og klatring vil i hovedtrekk se slik ut:
1) Vi henter dere på Aker brygge eller annet ønsket sted i indre Oslofjord.
2) Briefing om Colin Archer seilskuta sin historie og praktisk informasjon seilskuta S/Y Hatlø.
3) Heising av seil og seiling med forfriskninger og snacks mot sjøveggen.
4) Oppankring ved klatreområde. Her vil dere få innføring og praktisering i klatring samt muligheten til å rappellere under kyndig veiledning av våre klatreinstruktører.
5) Tilbake til utgangspunktet eller annen ønsket destinasjon for seil eller motor etter ønske / vindforhold.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Et godt arrangement som kombinerte en seiltur i Colin Archer seilskute med klatring i Oslofjorden. Vi ble hentet på Aker Brygge i en Colin Archer seilskute og seilte en halv dag på Oslofjorden for så å legge til land på Nesodden ved en fin klatrevegg nede ved sjøen. Her fikk vi en god innføring i klatring og rappellering av instruktører fra Utlevelser. Etter en halv dag med klatring seilte i tilbake til Aker Brygge hvor vi fortsatte festen. En fantastisk kombinasjon av aktiviteter som anbefales på det sterkeste.
- Hege Hammerstad, forlover