Kurs i selvutvikling i Hordaland

Selvutdanning livsreisen - et selvutviklingsopphold Nerve

Vi tilbyr selvutdanning i livsreisen - et selvutviklingsopphold Nerve. Dette kurset er skapt til å fungere som selvutdanning sammen med timer, kurs eller grupper hos meg eller i mitt team, fordi jeg vil hjelpe så mange individuelle som mulig til å ha et mål og utvikle seg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 5.000 kr

Sertifisering livsreisen - et selvutviklingsopphold

Vi tilbyr sertifisering i livsreisen - et selvutviklingsopphold Colon Body Mind Terapeut. Selvutdanning som kun nettstøtte, eller med timer, kurs eller grupper hos meg eller i mitt team.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 25.000 kr

Ascension - innføringskurs

Ascension er en vakker og svært effektiv meditasjonsform. Denne helgen iholder Ishayaene helgekurs , der vi gleder oss til å lære bort fire meditasjonsteknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 3.800 kr

EQ Terapi

Under terapien vil terapeut jeg veilede i å løse opp tyngende livsbagasje for å frigi plass til kreativitet, lyst og glede. EQ, eller emosjonell intelligens, handler om evnen til å oppfatte egne og andres følelser. Tillat deg selv å anerkjenne deg selv der du er. Velkommen til hele deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1.350 kr
Hele landet Hele landet 1.350 kr

ADHD og menn - Hverdagsmestring

Velkommen til dette kurset om HVERDAGSMESTRING som er spesielt rettet mot deg som er MANN og som har diagnosen ADHD.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hordaland Hordaland 1 helg 3.650 kr

Mindfulnesskurs 6 uker FORMIDDAG

Vi tilbyr formiddagskurs i mindfulness. Gjennom aksept åpner det seg muligheter og valg. Slik kan livet leves mer i tråd med våre egne ønsker og verdier. Kurset bygger på Jon Kabat-Zinn´s tradisjon, men har også integrert andre retninger som kognitiv terapi, NLP teknikker og coaching.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 uker 4200 kr

Latteryogainstruktørkurs

Latteryoga-kurs - du får anledning til å gå ut som instruktør om du vil etter denne helga. Du kan gå ut med det du lærer, eller du kan ta kurset bare for din egen del. Om du vil, kan du starte Latterklubb.. Mye morsomt ligger foran deg som velger å ta dette ku

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 2 200 kr

Grunnkurs i DB-System® for voksne

Grunnkurset er en kombinasjon av meditasjon, avspenning, mental trening, bevissthetstrening og kognitive teknikker som gir økt ro, mestring og glede. Det gir deg et verktøy for å håndtere stress, og to enkle teknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, Citybox Bergen... Bergen 25.05.2024 1 helg25.05.2024 4.700 kr
Bergen, Citybox Bergen... Bergen 1 helg 4.700 kr

Lysreisen - Å leve med bevissthet

Lysreisen er 4 timers samling hvor det å bruke bevisstheten står i sentrum. Vi vil meditere for å åpne opp for helheten i oss. Erkjenne og oppleve sitt høyere selv, og forene den med kroppen og hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 500 kr

Dypere refleksjon som verktøy - bedriftsinternt / større grupper

Vi tilbyr skreddersydd foredrag eller seminar for bedrifter om dypere refleksjon som verktøy. Thomas har lang erfaring som foredragsholder og holder foredrag på en lærerik, inspirerende og morsom måte som gjør at gjenkjennelsesfaktoren er stor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Forståelse for endringsprosess - bedriftsinternt / større grupper

Vi tilbyr skreddersydd foredrag eller seminar for bedrifter om forståelse for endringsprosess (Å få innsikt og oversikt over egne oppfatninger og verktøy til å endre tankene i en positiv retning).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Hvordan frigjøre seg fra reaktive adferdsmønstre, bedriftsinternt

Vi tilbyr skreddersydd foredrag eller seminar for bedrifter om hvordan frigjøre seg fra reaktive adferdsmønstre som begrenser oss i hverdagen. Thomas har lang erfaring som foredragsholder og holder foredrag på en lærerik, inspirerende og morsom måte som gjør at gjenkjennelsesfaktoren er stor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>