Parkurs om seksualitet, bedre sexliv - bedre samliv



Kursarrangør: Samlivsskolen
Sted: The Well
          Akershus, Oppegård
Kursadresse: Kongeveien 65, 1412 Sofiemyr (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 helg
Pris: 5.000 pr par + hotell

Parkurs om sex og samliv. Er det slik at menn får det bra når de har sex, mens kvinner må ha det bra for å ha sex? En lyst, men ikke den andre? Få større forståelse for egen og partners følelser og behov, og hvordan dere som par kommuniserer og samhandler seksuelt.

Dette kurset holdes når fire par eller flere melder sin interesse. Så ta kontakt!


Innhold:
På dette kurset har vi et spesielt fokus på forskjeller mellom den kvinnlige og mannlige
seksualiteten og hvordan det påvirker deres relasjon.Dere får råd, verktøy og teknikker for å kommunisere bedre, og forholde dere til problemer og utfordringer knyttet til sexlivet deres. Mye av tiden brukes til pararbeid, der deltakerne går inn og arbeider med materiale fra eget parforhold. Kursleder bistår og veileder de parene som ønsker det underveis. Ikke tradisjonelt gruppearbeid.

Kurssted:
Kursted blir enten på The Well eller Strømstad Spa. Dette er steder er valgt med omhu for at dere skal kunne pirres av hverandre, nyte og slappe av i litt luksuriøse omgivelser med spafasiliteter og gode måltider. Kurset er lagt opp konsentrert og tidseffektivt for at dere skal ha fritid/egentid både i forkant og etterkant av kurset.

Pris:
I tillegg til deltakeravgiften kr 5000 per par kommer hotellutgiftene/oppholdet som deltakerne selv må betale. Prisen per par i dobbeltrom vil dekke måltider, møtelokalleie, samt tilgang til spaanlegget,og er selvsagt også avhengig av hvor mange netter dere booker.


Kursleder: Anna Sigridsdatter Heen

Målgruppe for kurset:
Samlivskurs for par som vil få en styrket seksualitet, bedre sexliv med mer lyst, glede og eroskraft

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Som kursdeltaker på kurset «Bedre sexliv = bedre samliv», med kursleder: Anna Sigridsdatter Heen, ønsker vi sterkt å anbefale dette helgekurset som går over to dager. Vi har erfart en foredragsholder som er kunnskapsrik ,engasjert, imøtekommende samt innehar evne til å se et helhetsbilde, hvor individuelle forskjeller blir synliggjort for den enkelte deltaker. For oss har dette bidratt til bevisstgjøring av gamle negative mønstrer vi som ektefeller kan slite med i hverdagen.

Anna er en foredragsholder som virkelig gir av seg selv, både kunnskapsmessig og erfaringsmessig hvor hun opptrer profesjonelt og varsomt i møte med sine deltakere. Kursets innhold favner om de fleste utfordringer som kan oppstå innen kommunikasjon og sex mellom to parter. Anna evnet å trekke ned aktuelle problemstillinger og skreddersy innholdet tilpasset de utfordringer som var gjeldende for oss. Kurset ble da meningsfylt, nyttig og konkret for oss.

Dersom dere ønsker å forebygge eller opplever å stå fast som kjærester eller ektefeller, anbefales kurset på det sterkeste. Anna har også fokus på å tilrettelegge for en varig positiv endring hvor hun kommer med konkrete tilbakemeldinger, felles- og individuelle oppgaver som det skal jobbes videre med.
- Line (42) og Sigbjørn (47), Rogaland

Vis flere tilsvarende kurs: