Salsakurs i Tromsø

Her finner du forskjellige salsakurs for nybegynnere og viderekomne, barn og voksne. Salsa har sine røtter i Mellom-Amerika, og danses til salsamusikk. Salsa er nært beslektet med andre stiler som rumba, cha cha cha og mambo.

Privat danseundervisning

Lær å danse raskt og effektivt? Privat danseundervisning kan være løsningen. Salsademika tilbyr privat danseundervisning til single, par, grupper og bedrifter. For enkelte er det å ta privat danseundervisning den beste veien til læring og utvikling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø

Salsa Nivå 1 - Grunnkurs - 4 ukeskurs

Velkommen til Salsa Nivå 1. Kurset varer i 4 uker og gir en grunnleggende innføring i dansen. Salsa er en lykke for livet! Det er derfor med stor glede Salsademika danseskole tilbyr salsakurs i Tromsø. Instruktøren Miguel Ramirez har 20 års bred erfaring i danseundervisning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 4 uker 850 kr

Salsa Nivå 2 - Lett øvet - 4 ukeskurs

Salsa nivå 2 passer perfekt for deg som kan danse litt – og vil lære mer. Kurset varer 4 mandager og fortsetter der grunnkurset Salsa nivå 1 slapp. Så om du har vært med på Salsa nivå 1 eller kan danse litt salsa fra før, så bli med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 4 uker 850 kr

Utdrikningslag med dans - Latino, Hiphop, Salsa, Burlesque ++

Dans passer godt til de fleste sosiale arrangementer. Gjør noe mer enn det typiske utdrikningslag og skap en minneverdig opplevelse for den kommende brud/brudgom.Vi sørger for at timen hos oss blir en morsom og minnerik opplevelse. Ingen danseerfaring er nødvendig!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet