Lederkurs for nye ledere i Tønsberg

Vi gjør oppmerksom på at kurs i Lederkurs og lederutvikling og Lederstiler og lederroller har egne kategorier.

4. kurset - Ny strategi og bedre ledelse

Vi tilbyr kurs om ny strategi og bedre ledelse. Dette er da styreseminar nr 4 i IBUs Styrekompetanseprogram i Styreledelse, og kan også gjennomføres som et enkeltstående styreseminar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 20.06.2024 1 dag20.06.2024 6.250 kr

Hva saksbehandlere må tåle i møte med brukerne

Vi tilbyr kurs i hva saksbehandlere må tåle i møte med brukerne. Daglig må ansatte på servicetorg, i NAV, barnevern, tekniske tjenester, helse- og omsorgstjenester osv. møte krevende brukere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag 2.650 kr

Påfyll i lederrollen

Få kunnskap om lederskap, kommunikasjon, målprosess og innsikt i konflikthåndtering. Øk din bevissthet rundt egen lederrolle og få innspill til enkle lederverktøy. I kurset får du kunnskap om lederskap, kommunikasjon, målprosess og innsikt i forebygging /håndtering av konflikter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2 helgesamlinger + forberedelser 9 900 kr

Lederkurs, samspill og roller - bedriftsinternt

Vi tilbyr lederkurs om samspill og roller for bedrifter. Dette er et ledelseskurs med fokus på å øke effektiviteten av lederskapet og motivasjonen til medarbeiderne. Gjennom et godt samspill og klare roller, kan det bli lettere for begge parter å en flott arbeidsplass som når sine mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold 1 dag Avtales kr

Slik når du frem med ditt budskap - nettkurs

Har du noen gang tenkt på hva som kreves for å bli en som andre virkelig lytter til? En som klarer å påvirke og overbevise andre? En som får gjennomslag for sine tanker og ideer? Det er faktisk ikke så vanskelig, hvis du vet hvilke strenger du bør spille på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer fra 950 kr

Digital strategi for ledere - online

Vi tilbyr onlinekurs om digital strategi for ledere. Strategiske tilnærminger og implikasjoner av valg av digitale kanaler. Bli en digital leder. Bruk data og analyse til å fatte beslutninger og få den nødvendige innsikten til å forme strategier og kommunikasjon med dagens verktøy i sosiale medier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 06.05.2024 (+1) 1 dag06.05.2024 (+1) 6.450 kr
Nettkurs / nettstudie 03.06.2024 1 dag 03.06.2024 6.450 kr

Ledelse av flerkulturelle team - nettkurs

Vi tilbyr kurs i ledelse av flerkulturelle team som nettkurs. I dette kurset vil du få en forståelse for hvordan du kan lede flerkulturelle team og miljøer. Eva forteller i kurset om arbeidsplasser med over 40 ulike nasjonaliteter, og forklarer hvordan man kan bygge opp en felles kultur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 890 kr

Ledelse av omstillingsprosesser - nettkurs

Vi tilbyr kurs i ledelse av omstillingsprosesser som nettkurs. Du lærer hva som er vanlige reaksjoner på omstillingsprosesser, enten det er sammenslåing av grupper (oppkjøp, sammenslåing av avdelinger/ team osv) eller når grupper splittes (fisjon, oppdeling av avdelinger/ team i mindre enheter osv).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 7 minutter, fordelt på 9 ... 890 kr

Lederrollen og lederutfordringer - nettkurs

Kurset lederrollen og lederutfordringer er ment som et introduksjonskurs for nye ledere i arbeidslivet og ledere i student-/frivillige organisasjoner som har behov for å bli kjent med sin lederrolle og hvilke lederutfordringer som kan oppstå som leder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 499 kr

Selvledelse og tidsstyring - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i selvledelse og tidsstyring. En personlig workshop hvor du skal ta ansvar for å nå dine mål og lage en handlingsplan for hvordan du skal oppnå det du virkelig ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 299 kr

Teamledelse - det gode team - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i teamledelse - lær hvordan du skal bygge opp og lede gode team. Del 1 begynner med en innføring i hvilke prosesser du bør gå igjennom på før teamet dannes, og hva du bør tenke over i oppstartsfasen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 690 kr

Lederegruppeutvikling - bedriftinternt

Virksomhetens ledergruppe mangler gjennomføringskraft og måloppnåelse i møte med utfordringer internt eller i omgivelsene. Du skal implementere en ny strategi, og har behov for å skape felles forståelse og forpliktelse på alle ledernivå i virksomheten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Organisasjonsutvikling - bedriftinternt

Vi utvikler skreddersydde organisasjonsutviklingstiltak for virksomheter i privat og offentlig sektor. Organisasjonsutvikling skal bidra til verdiskapning, ønskede utviklingsprosesser og at virksomheten oppnår satte mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Skreddersydde lederutviklings­program - Bediftsinternt

Ledelsen i virksomheten mangler retning og gjennomslagskraft i møte med kommende utfordringer. Du har behov for å utvikle nye ledere og/eller talenter for å sikre at virksomheten får dekket behovet for et kompetent lederskap i fremtiden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>