Salgskurs - Mot og motivasjon - Tør å våge



Kursarrangør: Today.no
Sted: 7 etasje
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Papirbredden 1, 3041 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 timer

Vi tilbyr salgskurs om mot og motivasjon. Det som oftest svikter hos selgeren, er motet. Dette gjelder både blant de som er nye i faget og de som har vært på utallige kurs. Man våger ikke kontakte kunden, bli kjent, takle innvendinger og å close salget.

Det er likevel ikke det verste. Unnvikenheten skaper en rekke mønstre for å unngå ukomfortable situasjoner, og disse mønstrene er vanskelige å bryte ut av hvis de ikke skrelles av så fort som mulig. Unnvikenhet eller mangel på mot er en egenskap kunden setter lavt. Og den ødelegger produktet. For man får ikke tillit til et produkt som selgeren ikke tør stå opp for, og som selgeren med gode grunner mener kunden bør ha. Den som intet våger, intet vinner.

Den norske selgerbestanden utgjøres av 80% ordremottagere eller presentatører. Kun rundt 20% er selgere. Det mest karakteristiske særtrekket ved disse personene er at de våger. Kurset består av praktiske eksempler som leder frem til de 4 nøkkelpunktene. Selgeren vil innse hvor viktig mot er, og hvordan man enkelt kan bli modigere uten å fokusere på det å våge. Det finnes nemlig mange veier.

De fleste eksepsjonelle selgere er fulle av svakheter. Det er innsikten i hvordan de har snudd det til en styrke som skiller ut vinneren. Deltagerne på kurset skal ikke bare slappe av og få 3 timers underholdning. Det er lette, praktiske øvelser involvert, og alle deltagerne vil få utlevert et hefte med egnede øvelser de kan gjøre på egenhånd eller sammen med alle. Motivasjon til å gjøre øvelsene vil kurset gi nok av.

Vis flere tilsvarende kurs: