Sporkurs og søk med hund i Tønsberg

Runderingskurs

Vi tilbyr runderingskurs. Hundekurs med fokus på positiv innlæring. Vi garanterer god oppfølging fra proffesjonelle instruktører med instruktørutdannelse og lang erfaring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag 750 kr

Sporkurs

Hundekurs med fokus på positiv innlæring. Vi garanterer god oppfølging fra proffesjonelle instruktører med instruktørutdannelse og lang erfaring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 helg 1200 kr

hundekurs - Moro med søk

Dette kurset passer for de som har lært inn en lukt på hunden eller har hund som vil søke etter godbiter. Vi kommer til å gå gjennom forskjellige typer søksbaner man lett kan lage hjemme eller er lett å få tak i, og legge opp til mange artige søksutfordringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2- 6 ganger

Hundekurs - Nese til nytte og glede

Vi tilbyr hundekurset Nese til nytte og glede. På kurset lærer du forskjellige øvelser som bygger mestring og selvtillit, og hvordan vi på enklest mulig måte kan gjennomføre dette i hverdagen. Kurset er ikke for hunder med adferds problemer!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg

Søkekurs med hund

Er for de som ikke har søkt før eller akkurat har begynt. Vi kommer til å jobbe med innlæring av lukt (kong) og markering. Vi kommer også til være innom romsøk, objektsøk og banesøk. Lukten vi bruker er kong(hundeleke).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg

Opptrening av ettersøkshund

De fleste kjøper startpakken på 3 timer med teori og praksis om hvordan man trener opp ettersøkshund. Etterpå vil du trolig klare deg selv med litt gratis veiledning på telefon fra oss. Vi kan bistå deg helt frem til du får godkjent ettersøkshund om du ønsker det. Ta kontakt for mer informasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 600 kr

Online søkshundutdanning

Rune har nå laget et tilbud om søksutdanning på nett. Utdanningen består av 8 online - moduler med ulike tema og til slutt en 9. modul med oppsummering og mulighet for spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 4.900 kr

Søk med Nesa! nettkurs for hund

Vi tilbyr nettkurs i søk med Nesa! Klar for å lære noe morsomt og nyttig med hunden din? Ønsker du inspirasjon til mange øvelser som hunden din kommer til å bli skikkelig mentalt sliten av?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 499 kr

Noseworks

Nosework er en morsom aktivitet for både hund og eier. Som navnet tilsier er det nesearbeid og hunder liker å bruke nesen sin! I nosework jobber hunden med søk etter spesifike dufter i forskjellige miljøer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 helg 1.850kr kr