Sporkurs og søk med hund i Oslo

Seek kurs - spesialsøkskurs

Vi tilbyr seek-kurs som er et spesialsøkskurs. Vi har valgt å kalle aktiviteten SEEK og det skal bli en hundesport der vi benytter lek med hunden som start. Etter hvert ønsker vi at dette skal bli en konkurranseform.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr

Nosework - helg

Vi tilbyr kurs i nosework. Hunder stoler på sin luktesans like mye som vi mennesker er avhengige av synet, for å tolke verden rundt. Nosework er en spennende hundesport som utvikler hundens naturlige lukteevne ved å bruke nysgjerrighet, jaktlyst og deres forkjærlighet til leker, mat og trening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Østensjø Oslo, Østensjø 1 helg 2800 kr

Sporkurs - endags introduksjonskurs

Skogen kan brukes til så mye mer enn bare å gå tur i. Den har en mengde muligheter til at hunden vår kan ha det kjempe gøy ved å få lov til å bruke hodet, kropp og ikke minst nesen. Ved å ha det gøy sammen knytter vi også enda sterkere bånd til hverandre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Østensjø Oslo, Østensjø 04.05.2024 (+1) 5 timer04.05.2024 (+1) 1.450 kr

Søk og sporutviklingskurs

Er du interessert i søk og nesearbeid? Dette er et kurs for deg som vil jobbe med søk og markering sammen med hunden din! At hunden får bruke nesen får hunden til å føle mestring som igjen bygger hundens selvtillit.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Østensjø Oslo, Østensjø 01.06.2024 1 helg01.06.2024 2800 kr

Noseworks

Nosework er en morsom aktivitet for både hund og eier. Som navnet tilsier er det nesearbeid og hunder liker å bruke nesen sin! I nosework jobber hunden med søk etter spesifike dufter i forskjellige miljøer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 helg 1.850kr kr
Oslo, Søndre Nordstrand Oslo, Søndre Nordstrand 1 helg 1.850kr kr

Sporkurs

Vi tilbyr sporkurs. I visjonen vår sier vi blandt annet at vi skal inspirere til variert aktivitet med hunden. Å la hunden gå spor er en måte å variere hverdagene til hunden på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Søndre Nordstrand Oslo, Søndre Nordstrand 1 helg

Nosework trinn 2

Vi tilbyr Nosework trinn 2. På dette kurset jobber vi med forberedelser til LGT (luktgjenkjenningstesten). Denne testen må alle ekvipasjer som vil konkurrere ta.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Adamstuen Oslo, Adamstuen 6 ganger 2.100 kr

Nosework trinn 2 - helg

Vi tilbyr Nosework trinn 2 - helg. På dette kurset jobber vi med forberedelser til LGT (luktgjenkjenningstesten). Denne testen må alle ekvipasjer som vil konkurrere ta.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Adamstuen Oslo, Adamstuen 1 helger 2.300 kr

Blodspor - hundekurs - Weekend

Vi tilbyr helgekurs i blodspor med hund. Å bruke snuten sin er noe av det morsomste hunden din vet, og blodspor trumfer kanskje alt! Denne helgen lærer vi både de teoretiske og praktiske ferdighetene for å få hunden å oppføre seg som en ekte jakthund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 helg 2.000 kr
Oslo, St.Hanshaugen Oslo, St.Hanshaugen 1 helg 2.000 kr

Kantarellsøk

Vi tilbyr kurs i kantarellsøk. Et kurs der du kan kombinere nytte med glede. Lær hunden din å bruke nesen til noe virkelig nyttig - å finne den beste soppen i skogen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, avd. Ekeberg Oslo, avd. Ekeberg 1 helg 2.000 kr
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 4 kvelder 2.000 kr
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 1 helg 2.000 kr

NoseWork

Vi tilbyr kurs i NoseWork. Nosework er en aktivitet der hunden får utløp for sin naturlige lyst til å jakte og lukte, og også en sport med konkurranser i flere klasser. Hund og eier trenger ingen forkunnskaper og målet for sporten er at alt skal være gøy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 1 helg 2.000 kr

SniffyDog

Vi tilbyr kurset SniffyDog. På dette kurset får hunden din prøve på en potpurri av snutearbeid. Vi prøver på personspor, spesialsøk og natursøk for å se hva din hund syns er aller mest gøy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ekeberg Oslo, Ekeberg 4 ganger 2.000 kr

Søk med Nesa! nettkurs for hund

Vi tilbyr nettkurs i søk med Nesa! Klar for å lære noe morsomt og nyttig med hunden din? Ønsker du inspirasjon til mange øvelser som hunden din kommer til å bli skikkelig mentalt sliten av?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 499 kr

Opptrening av ettersøkshund

De fleste kjøper startpakken på 3 timer med teori og praksis om hvordan man trener opp ettersøkshund. Etterpå vil du trolig klare deg selv med litt gratis veiledning på telefon fra oss. Vi kan bistå deg helt frem til du får godkjent ettersøkshund om du ønsker det. Ta kontakt for mer informasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 600 kr

Online søkshundutdanning

Rune har nå laget et tilbud om søksutdanning på nett. Utdanningen består av 8 online - moduler med ulike tema og til slutt en 9. modul med oppsummering og mulighet for spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 4.900 kr


Område

Kategorier