Rosacea- kurs i dermatologi og hudpleie



Kursarrangør: Derma-kurs
Sted: Vestfold, Larvik
Vestfold
Kursadresse: Holmejordetveien 34, 3267 Larvik (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 09:30 - 14:00
Varighet: 4 1/2 time
Pris: fra 1.750
Neste kurs: 07.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Rosacea er en hudlidelse, som på verdensbasis rammer omtrent 10% av befolkningen. Sykdommen er blitt identifisert allerede på 1.300 tallet. Selv om tilstanden er forholdsvis vanlig i dag, hersker det fremdelses mange myter rundt den.

Kursinnhold:
Kort gjennomgang og oppfriskning av hudens anatomi, fysiologi og kjemi for å bedre kunne forstå sykdomsmekanismer for Rosacea. Detaljert gjennomgang av ulike typer Rosacea og fordyping i sykdomsmekanismer (den måten sykdommen oppstår på) Innsikt i årsaker og faktorer som trigger Rosacea, heriblant kost og livsstil. Nyttige tips om hvordan redusere risiko for utvikling av symptomer. Egenomsorg og faglig rådgivning til Rosacea pasienter. Kosmetisk pleie og medisinsk behandling av Rosacea. Kurset vil også gi deg et unikt verktøy som du kan bruke til å forebygge og forbedre Rosacea-utbrudd hos dine pasienter og kunder. Du får innsikt i medisinsk og kosmetisk behandling samt nyttig info om sammenhengen mellom livsstil, kosthold og Rosacea.

Produkt uavhengighet:
Kursene er produktnøytrale og har til formål å øke fagkompetanse innen hud, hudpleie, dermatologi og kosmetisk kjemi samt regelverk for kosmetikk.

Målgruppe:
Kursene er relevante for farmasøyter, apotekteknikere, kosmetiske og dermatologiske sykepleiere, leger, hudpleiere, faglærere og andre som har interesse av ovennevnte emner.

Kvalitetsikret innhold:
Derma-kurs er tilrettelagt etter emner og kan tas uavhengig av hverandre.
Kursene er kvalitetssikret i forhold til innhold og det faglige utbytte.
Kursene er godkjent av FEVU (Farmasøyters Etter- og VidereUtdanning)

Kursbevis:
Det utstedes diplom for deltagelse og/eller bestått kurs. Diplomet sendes pr. post i etterkant. Kurset gir 4 FEVU poeng (Farmasøyters Etter- og Videre Utdanning)

Priser:
Early Birds påmelding senest 1. mars 2024 kr 1 750,00
Ordinær påmelding senest 29. april 2024 kr 2 000,00
Last minute påmelding senest 06.mai 2024 kr 2 250,00

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kompendium, forfriskninger og diplom

Forhindret i å delta:
Har du meldt deg på et av kursene, betalt avgiften, men blir forhindret i å delta på hele eller deler av kurset pga akutt sykdom eller en annen alvorlig hendelse er du etter avtale velkommen til å delta på tilsvarende kurs neste gang uten kostnad innen et år, hvoretter tilbudet bortfaller. Pengene for ikke benyttet kurs refunderes kun hvis kurset blir avlyst fra arrangørens side.