Kurs i risikostyring i Bærum / Sandvika

I kategorien risikostyring finner du kurs og opplæring innen risikostyring over hele landet. Å være forberedt med beredskapsplaner og tiltak mot alle eventualiteter blir stadig viktigere for alle slags virksomheter. Stikkord for disse kursene er; Risikoanalyse, risikovurdering, risikosystem, tips om reiserisiko ved internasjonale forretningsreiser, utvikling og implementering av risikostyring osv. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Innføring i ISO 37001, anti-korrupsjon

Høsten 2016 ble den nye standarden på antikorrupsjon, ISO 37001, lansert. Standarden fokuserer på design og etterlevelse av et godt antikorrupsjonsprogram. Dette kurset vil gi deg et solid fundament for videre praktisk arbeid med antikorrupsjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 03.12.2024 1 dag03.12.2024 5.500 kr

Praktisk risikovurdering

Vi tilbyr kurs i praktisk risikovurdering. Hvordan kan du styre og analysere HMS risiko på din arbeidsplass? Skap deg oversikt over hvilke farer og risiko du har gjennom å utføre risikoanalyse, risikovurdering og risikoevaluering i prosjekter og løpende drift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 28.05.2024 (+2) 2 dager28.05.2024 (+2) 10.950 kr

Risiko og risikostyring i ISO standarder

Vi tilbyr kurs om risiko og risikostyring i ISO standarder. I dette kurset får du innføring i og praktisk erfaring med risikostyring som verktøy for å kunne prioritere ressurser og aktiviteter for å oppnå mål, og reduserer risiko i større og mindre organisasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 06.05.2024 (+1) 1 dag06.05.2024 (+1) 5.900 kr
Bærum / Sandvika 10.09.2024 1 dag 10.09.2024 5.900 kr

A3.2 Risikoledelse - grunnleggende kunnskap

Vi tilbyr kurs i risikoledelse grunnleggende kunnskap (Risk Management Basics). Kurset vil gi bedre forståelse for risikostyring i henhold til anbefalinger i ISO 31000 og ta for seg enkle metoder for risikovurdering og analyse som gir grunnlag for å komme i gang med risikostyring i deres virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag fra 5,200 kr

A3.3 Risikoledelse (Risk Manager)

Vi tilbyr 4 dagers kurs i risikoledelse, kurs med med mulighet for sertifisering som risikoleder/EOQ Risk Manager. Benytt anledningen til å utvide din kompetanse og oppnå risikoledersertifisering. KRN Academy tilbyr kompetente og engasjerte kursledere som legger til rette for effektiv gjennomføring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 4 dager

A3.5 Risk Management oppdateringsdag

Vi tilbyr oppdateringsdag i Risk Management. Bli kjent med standarder og rammeverk med endringene i ISO 31000:2018 og anvendelse av teknikker. Kurset er godkjent som oppdateringsdag for sertifiserte Risk Managers iht ISO 31000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 27.05.2024 (+1) 1 dag27.05.2024 (+1) fra 5,200 kr

Kurs i NS 5831 og NS 5832 Samfunnssikkerhet

De fleste organisasjoner, uansett bransje, må forholde seg til at noen kan ønske å skade virksomheten. Dette kan dreie seg om alt fra vinningskriminelle til statlige aktører med ubegrensede ressurser. Sikringsrisiko bør derfor være en del av risikostyringen og inngå i virksomhetens risikobilde.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 5.400 kr

Kurs i NS 5840 Beredskapsvurdering

Lurer du på hvordan du best kan gjennomføre beredskapsvurderinger og -analyser som del av et systematisk beredskapsarbeid? Dette kurset tar deg igjennom alle de ulike trinnene med utgangspunkt i NS 5840 Beredskapsvurdering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 5.800 kr

Kurs i NS-ISO 31000 Risikostyring - prinsipper og retningslinjer

Alle organisasjoner, uansett bransje, må håndtere interne og eksterne faktorer og forhold som skaper usikkerhet om hvorvidt virksomheten vil være i stand til å nå sine mål. Virkningen denne usikkerheten har på organisasjonens mål, kalles risiko.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 5.800 kr

Risikovurdering & beredskapsplanlegging - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftskurs om risikovurdering & beredskapsplanlegging. Kunnskap om hvordan en utfører en risikoanalyse i henhold til NS-5814. Deltagerne skal være i stand til å utføre en enkel risikoanalyse på sin arbeidsplass, samt forstå sammensetningen og funksjonene i en krisehåndteringsgruppe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 1 dag Avtales kr

Sikkerhetskurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr sikkerhetskurs for bedrifter. Kurset gir medarbeiderne evne til å håndtere plutselig oppståtte hendelser. Før, under og etter hendelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 2 dager Avtales kr

Gjennomføring av risikovurderinger - onlinekurs

God kjennskap til risikobildet i egen virksomhet bidrar sterkt til å forhindre uønskede hendelser og sikre at virksomheten når sine mål. På dette kurset lærer du å gjennomføre risikovurderinger (risikoidentifisering, risikoanalyse, risikoevaluering).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 19.09.2024 1 dag19.09.2024 6.000 kr

Introduksjon til ISO 45001:2018 som e-læring

Kiwa Academy e-læringskurs består av kursleksjoner med tydelige læringsmål. Leksjonene inneholder tekst, figurer og illustrasjoner, og noen praktiske eksempler som understøtter læringsmålene. Hver leksjon avsluttes med en kunnskapstest som skal bidra til rask og effektiv læring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2.800 kr

Risikoanalyse i praksis - online

Vi tilbyr kurs om risikoanalyse i praksis online. Forskrift om systematisk HMS-arbeid §5.6: Internkontroll innebærer at virksomheten skal kartlegge farer og problemer og på denne bakgrunn vurdere risiko, samt utarbeide planer og tiltak for å redusere risikoforholdene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 10500 kr

Sikkerhet og beredskap (V170) - online

Bli i stand til å bistå virksomheten med planlegging og gjennomføring av risikovurderinger og risikoreduserende tiltak, gjennomføring av granskinger av uønskede hendelser samt identifisering av de tiltakene som gir de mest kosteffektive forbedringene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 dager 19200 kr

Corporate Governance - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i Corporate Governance. Corporate Governance gir en forståelse for hvordan man oppnår en balanse mellom justering av eksterne og interne kontroller, risikostyring og konkurranseatferd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 år deltid 15.500 kr

Credit Risk Management - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i Credit Risk Management. Kurset tar for kredittrisikomodellering, vurdering og håndtering av kredittrisiko gjennom de problemene som kan oppstå når bedrifter står i økonomisk nød og går konkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 år deltid 15.500 kr

Derivatives - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i derivatives. Derivatives gir deg forståelse for derivater som er sentrale verktøy når bedrifter skal overføre og redusere risiko. Ifølge Robert Merton er risikostyring en av de viktigste funksjonene i finanssystemet og også en av de analytiske pilarene innenfor finans.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 15.500 kr

Financial Risk Management - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i Financial Risk Management. Kurset gir deg forståelse for hvordan du kan analysere, kontrollere og om nødvendig redusere risiko til et akseptabelt nivå. Ledere med ansvar for finans forventes å ha relevant kunnskap om prinsipper og metoder for finansiell risikostyring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 år deltid 15.500 kr

Strategic Risk Management - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i strategic risk management. Kurset gir et unikt sett med verktøy til alle ledere som står overfor risikoforhold. Bedriftsrisiko likestilles ofte med finansiell risiko. Det er en stor feil fordi finansiell risiko bare er ett element i organisasjonens risikoprofil.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 år deltid 15.500 kr

Fagbrev sikkerhetsfaget - teori til fagprøven, virtuelt klasserom

Vi tilbyr fagbrev i sikkerhetsfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 22.05.2024 60 timer / 6 måneder22.05.2024 17.800 kr

Kurs i risikovurdering - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i risikovurdering for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagerne grunnleggende kunnskap, slik at de etter endt kurs kan gjennomføre iht valgt standard og metode. Kurset omhandler hvordan man praktisk og funksjonelt gjennomfører en risikovurdering eller sikringsrisikoanalyse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet fra 6 timer Avtales kr

Sikker jobbanalyse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i sikker jobbanalyse for bedrifter. Gode og sikre arbeidsvaner gir kvalitet og gode resultater. Internkontrollforskriften beskriver kravene til systematisk helse-, miljø-, og sikkerhetsarbeid og sikkerjobbanalyse er en metode for å ivareta kravene til risikokartlegging.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 timer Avtales kr

Sikringsrisikoanalyse - bedriftsinternt - NS5832

Vi tilbyr kurs i NS 5832 - sikringsrisikoanalyse for bedrifter. Sikringsrisikoanalyse omfatter prosessen med å kartlegge risiko for tilsiktede uønskede handlinger (kriminelle handlinger) i en virksomhet, basert på vurdering av verdi, trussel og sårbarhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 timer Avtales kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>