Rescue - Redningsdykkerkurs



Kursarrangør: Dykkersentret i Tromsø
Sted: Dykker Sentret AS
          Troms, Tromsø
Kursadresse: Stakkevollveien 72, 9010 Tromsø (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 5 dager
Pris: 2.950

Redningsdykkerkurset omtales ofte som et av de morsomste kursene på PADI stigen. Selv om temaet er alvorlig, er dette et humørfylt kurs med høy puls og mye action. Her lærer du både om å forebygge ulykker og hva du skal gjøre dersom uhellet er ute. Har du for eksempel noen gang blåst.

Kurset består av 3 deler:

Teori:
Teoriundervisningen foregår på Dykker Sentret, og går over 2 - 3 dager. Det blir også praktisk førstehjelp i løpet av teoritimene. Til slutt blir det en avsluttende eksamen i samme stil som alle andre PADI eksamener, nemlig med svaralternativer hvor du krysser av for riktig svar.

Sjøøvelser:
Vi har mange forskjellige øvelser vi skal igjennom i løpet av kurset. Det blir alt fra søk etter savnet dykker til lungeredning ( munn til munn, m.m. ) i overflata. Sjø-øvelsene går over 2 - 3 dager, og ender opp i scenarioer.

Avsluttende scenarioer:
På slutten av sjøøvelsene er det tid scenarioer hvor du praktiserer det du har lært. Vi arrangerer realistiske nødsituasjoner og så er det opp til deg og de andre deltakerne å løse situasjonen best mulig. Merk, det er ingen absolutte fasitsvar når det gjelder redning. På dette kurset prøver vi å forberede deg så godt vi kan på forskjellige situasjoner som kan oppstå, for på denne måten gi deg muligheten til å ta en best mulig avgjørelse dersom en stressende situasjon skulle oppstå.

Målgruppe for kurset:
Forkunnskaper:
• PADI AOWD erfaring eller tilsvarende
• Minimum 20 loggførte dykk (anbefalt,ikke påkrevet)
• Medisinsk egenerklæring uten anmerkninger.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer elevpakke som består av lærebok og dykkeslate for redning.

ABC-utstyr:
Du må ha egen maske, svømmeføtter for tørrdrakt, snorkel og hansker. Dette regnes som personlig utstyr, og er noe alle deltakerne må ha for å dykke.

Dersom du ikke har komplett dykkerutstyr kan dette leies hos oss under hele kurset.

Vis flere tilsvarende kurs: