ROC-kurs - bedriftsinternt



Kursarrangør: Waypoint Maritime
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 5 dager
Pris: Avtales

Vi tilbyr ROC-kurs for bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner. Kurset er på totalt 39 obligatoriske skoletimer fordelt på teori og praksis. Våre instruktører gjør sitt ypperste for lære bort pensum på en lettfattelig måte og vil justere undervisningen etter deltagernes behov.

Innhold:
Deltagerne vil bli testet underveis i kurset for å sikre at de er klare for å avlegge eksamen i regi av Telenor Maritim Radio, som tar en tilleggsavgift. Alle våre instruktører har gyldig D3, GOC og kursledersertifikat i henhold til STCW i tillegg til lang erfaring fra sjø og undervisning. Våre kurs revideres fortløpende etter gjeldene regelverk.

Vårt radioutstyr er mobilt, slik at vi kan komme til deg. Vi har holdt kurs for store og små aktører innen fiskeri og offshore i hele Norge med gode resultater. Vi har utviklet et kurs som skal gi deltagerne en helhetlig- praktisk og teoretisk forståelse av GMDSS og et godt grunnlag for å utløse sertifikat etter endt skriftlig og muntlig eksamen.

Hva er ROC:
ROC - ”Restricted Operators Certificate” er et internasjonalt radiooperatørsertifikat for yrkesbåter utstyrt med GMDSS radioutstyr (I henhold til STCW 2010 konvensjonen). Begrenset radiooperatørsertifikat er for mannskap på yrkesbåter over 8m som skal operere påbudt VHF og GMDSS radioutstyr i fartsområde A1. For fartsområde utenfor VHF DSC dekning (A1) må minst en om bord ha et GOC sertifikat.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner

Aldersgrense:
• Personer må være fylt 18 år før ROC-sertifikatet kan utstedes

Kursmateriell:
Kursleder stiller med alt utstyret i tillegg til kursmateriell som trengs under kurset.