Qigong dragon daoyin - nybegynnere og viderekommende



Kursarrangør: Nordisk Buqi Organisasjon
Sted: Oslo
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 helg
Pris: 2.500

Vi tilbyr Daoyin workshop! Daoyin er en serie med kraftfulle kinesiske helseøvelser som gir mer energi og mindre smerter, reduserer stress og renser kroppens akupunkturbaner. Daoyin er forløperne til Qigong og Taiji, og bidrar til å utvikle såkalte taijikrefter (kamp- og healingevner).

Drage-Daoyin:
Dragedaoyin består av ni øvelser som åpner og strekker ryggsøylen og korrigerer kroppsholdningen. Disse øvelsene er spesielt egnet for å korrigere plager i rygg og nakke. Bevegelsene er sirkulære, flytende og kan minner om kampkunst eller dans. Daoyin-øvelsene som undervises i denne serien ble samlet og videreutviklet av Dr. Shen Hongxun, va°r skoles grunnlegger. Dr. Shen trente Taiji quan (Tai chi chúan) fra han var liten. Senere tok han doktorgrad i kombinasjonen vestlig og kinesisk medisin, og han ble lama i tibetansk diamantbuddisme. Han utviklet BUQI-terapi og det kraftige Qigong-systemet Taijiwuxigong.

Litt om instruktøren:
Harald Øygard er leder av Qigongsenteret i Oslo og Nordisk BUQI Organisasjon. Han har trent Taiji og Qigong i over 20 år og står sammen med Shen Jin for utdannelsen av BUQI-terapeuter i Norge.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs om Daoyin

Nivå:
• Nybegynnere og viderekomne