Profesjonelt styrearbeid - nettkurs



Kursarrangør: Styre og Ledelse AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: Ca 20 timer
Pris: 6.900

Vi tilbyr nettkurs i profesjonelt styrearbeid. Kurset består av fire studieenheter som tar for seg alle roller i et styre. Uavhengig av hvilken rolle du har i et styre er det viktig å kjenne alle rollene og ansvaret som følger med rollen for å forstå helheten i styrearbeidet:

Innhold:
• Grunnleggende styrearbeid: I denne studieenheten får du grunnleggende kompetanse og forståelse av styrearbeid. Her får du vite hva som er styrets oppgaver, roller og myndighet i selskapet. Du får også en innføring i den økonomiske risikoen, lover og regler.
• Daglig leder og styret: daglig leders rolle, økonomiske ansvar, rapporteringsplikt, innhold og frekvens, og det personlige erstatningsforholdet i et AS. Studieenheten fokuserer på daglig leders oppgaver i forhold til styret.
• Styremøte og økonomi: Denne studieenheten tar for seg gjennomføring av styremøte med agenda, protokoll, lover og formalia. Studieenheten fokuserer på oppgavene til dem som sitter i styret, rapporterer til styret, eller er styresekretær. I tillegg har studieenheten en introduksjon til økonomi- og regnskapsfaget. Strategi og digitalisering er også en vesentlig del av styrearbeidet og vi kommer inn på dette emnet i denne delen.
• Praktisk styrearbeid med sjekklister, tips og råd.

Målgruppe for kurset:
Passer for deg som er eller skal bli styreleder, styremedlem, daglig leder eller eier.

Kursmateriell:
Alle læremidler inngår i kursprisen. I tillegg til E-forelesninger, leksjoner, quizer og innsendingsoppgaver inneholder kurset relevante artikler og ressurser til inspirasjon og ettertanke. Det inneholder også mange maler du kan benytte i eget styrearbeid.

Vis flere tilsvarende kurs: