Profesjonell Feng Shui Utdannelse



Kursarrangør: Feng Shui Norge
Sted: Vollen Asker
          Akershus, Asker
Kursadresse: Leangbukta 46, 1392 Vettre (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr profesjonell Feng Shui Utdannelse. Profesjonell feng shui utdannelse og profesjonell energy coaching gir deg kunnskap og system til å gå videre med feng shui som en profesjonell feng shui konsulent. Feng Shui filosofi er samspillet mellom mennesker og omgivelser satt i system.

Feng Shui er en flere tusenårig filosofi fra Østen. Det er en filosofi om hvordan mennesker påvirkes av omgivelsene. Ville du likt en profesjonell utdannelse innen feng shui og undervise som profesjonell feng shui konsulent?

Dette er profesjonell feng shui utdanning for deg som vil lære mer om denne spennende kunnskapen og som ønsker å bruke kunnskapen i en profesjonell sammenheng. Feng Shui er hvordan universets energisystem fungerer og hvordan mennesket påvirkes. Feng Shui er universell. Feng shui er forbindelsen mellom den fysiske verden og energiverden. Alt henger sammen med alt. Alt er bevegelse og energi. Energi uttrykkes i den fysiske materie i vår fysiske materielle verden. Vår fysiske verden kan påvirkes fra energi verden. Feng Shui er verktøyet for kommunikasjon mellom den fysiske verden og ”ikke”-fysiske verden.

Individuell og personlig Feng Shui utdanning:
Feng Shui er global og universell. I flere tusen år har Feng Shui filosofien fungert. Feng Shui virker i vårt praktiske hverdagsliv. Feng Shui er vår fysiske verden og en usynlig energiverden i samspill. Mye av kunnskapen og erfaringen innen feng shui overføres fra mester til student. Du får en personlig trening og veiledning fra en av de fremste inn feng shui.

Studier og utviklingsprosess:
Dette er en personlig og faglig utviklingsprosess. Den vil bestå av en kombinasjon av direkte undervisning (en til en eller i små grupper), selvstudier, personlig veiledning og praktiske cases. Du får en kontinuerlig oppfølging og tilbakemelding. Det er program for videre faglig utdanning, og du får individuell karriereveiledning basert på din personlige energi. Prosessen vil helt sikkert glede deg og utfordre deg og ta deg til høyere nivåer enn du nå kan forestille deg. Feng Shui er en reise i energi.

Hva vil utdannelsen gi deg:
Du blir sertifisert Intuitiv feng shui konsulent, profesjonell feng shui instruktør, utfører og veileder dine egne profesjonelle feng shui konsultasjoner.

Oppstart profesjonell feng shui:
Dette er et profesjonellt og personlig feng shui program. Oppstart avtales med hver enkelt og undervisning tilpasses den enkeltes bakgrunn og personlighet.

Påmelding:
Er du interessert i en personlig og individuell feng shui trening, sender du en e-post via kontakt siden. Fortell kort om din bakgrunn og hvordan du tenker deg å bruke feng shui i en profesjonell sammenheng. Send med din adresse og telefon jeg lettest kan nå deg på, så tar jeg kontakt med deg slik at vi kan avtale den videre prosessen. Er du tiltrukket av at det er noe mer enn den fysiske verden? Dette er bare begynnelsen.

Ved enkelte anledninger tar jeg inn en apprentice for trening og utdannelse. Send meg en melding med din bakgrunn og hvorfor du ønsker å studere feng shui?

Målgruppe for kurset:
Hvem passer kurset for?
Den profesjonelle feng shui utdanningen passer for deg som vil jobbe med feng shui profesjonellt og har et ønske om å mestre feng shui faget på et faglig og kreativt nivå slik at du kan bistå andre mennesker. Utdanningen passer for deg som vil være profesjonell Feng Shui Konsulent

Vis flere tilsvarende kurs: