Privattimer etter avtale kontakt Ramón



Kursarrangør: Oslo Tango Club
Sted: Oslo Tango Studio
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Kongensgate 2, 0153 Oslo (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 400

Privattimer gir mulighet til å rette opp feil, og en mer direkte konsentert form for undervisning både for kvinner, og menn ( følgere og førere) og for par. Ramón vektlegger eleganse og at dansens skal oppleves behagelig for begge parter.

Ramón vektlegger det sosiale og elegante i dansen. Miljø, humor og menneskelig nærhet er det viktigste i det han formidler. Han underviser i sosial tango- ikke show eller akrobatikk. Å danse tango er en finesse med respekt for andre mennesker.

Det er viktig å kunne nærme seg selv gjennom trinnene. I følge danseparet kan alle lære tango. Alder og størrelse betyr mindre. Det viktigste i tangoen er at den enkelte legger sine egne følelser i dansen. Informasjon om andre kurs kan du lese her.

Jeg tar kr. 400 per time, minimum 2 timer per person. Anbefaler 2 timer x 3 uker. Vi finner et tidspunkt i fellesskap.

Instruktør Ramón Gimenez:
er omtalt i presse og på TV som "Tangomannen" og er kjent i Norge blant annet fra TV2 "Det gode Liv". Han har mye av æren for at det danses tango i Norge i dag. Han har vært med å starte de fleste tangoklubbene i landet og har vist nordmenn at Tango er mer enn dansetrinn.

Ramón Giménez vokste opp i Buenos Aires utkantstrøk i en tid da man måtte kunne danse eller synge for å hevde seg. Ramon hevdet seg tidlig på begge fronter. Han har i tillegg erfaring fra både film og teater. I Argentina var hans læremestre var de gamle "milongueroene " fra 30- og 40- årene. Ramon prøver gjennom sine kurs å formidle den nære, folkelige tangoen som den opplevdes før, og også den livsfilosofien han har ervervet gjennom sine læremestre.

Vis flere tilsvarende kurs: