Privattrener (PT) for hund



Kursarrangør: Din Hundeskole Norge
Sted: Vestfold, Larvik
Vestfold
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr PT for hund. Har du utfordringer med å følge et helt kurs og trenger hjelp til å lære hunden ulike samarbeidsøvelser kan PT være noe for deg. Vårt mål er at hund og eier skal få en tillit til hverandre og etablere et felles språk som gir et grunnlag for god kommunikasjon i hverdagen.

Innhold:
Har du utfordringer med å følge et helt kurs og trenger hjelp til å lære hunden ulike samarbeids øvelser, kan privattrener (PT) være noe for deg. En privattrener jobber ikke med større adferdsproblemer, men med innlæringsprosesser, riktig belønning av adferd og hvordan få samarbeids øvelsene til å fungere i variert miljø. Vi avtaler hvor møtes og tilrettelegger treningen slik at du får de nødvendige verktøy til å lære hunden det som er viktig for deg.

Ønsker du å lære hunden en god innkalling, sitt og bli i møte med forstyrrelser eller en skikkelig god kontakt øvelse? Noen ganger har vi nye instruktører som trenger mer praksis. Om du ønsker deg en slik time får du sterkt redusert pris på privattrenings pakkene. Send oss en forespørsel på om vi har noen instruktører som ønsker dette.

Ettersom vi har etablert et team som hele tiden jobber kreativt, finner nye løsninger på ting og utfordrer gamle overbevisninger, så tar vi imot alle utfordringer med største ydmykhet og respekt. Vi forstår at alle hunder og mennesker er ulike og at vi må bruke all kunnskap og erfaring på en smart måte for å møte den enkelte hund sitt unike behov.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker privattrener (PT) for hund