Engelskkurs for næringslivet i Oslo

Business Communication Skills

Vi tilbyr kurs i Business Communication Skills. BCS-kurset gir deltakerne utvidet vokabular og økt taleflyt som sikrer presis og produktiv kommunikasjon i forretningsengelsk. Deltakerne vil opparbeide seg ulike ferdigheter i engelsk som formidler ekspertise og profesjonalitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Clear English - intermediate level B1

This is a writing course that introduces Clear English guidelines for the efficient use of language in the workplace. The idea of Clear Language was started by government agencies to make it easier for the public to understand official documents and correspondence.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 - 4 days

English for Work - bedriftsinternt

The English for Work intensive course will help you improve your business English both quickly and effectively. The course provides a safe learning environment, where you will increase your knowledge about business English and have the opportunity to participate in interactive workshop activities.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager Avtales kr

Berlitz workshop i engelsk - bedriftsinternt

Vi tilbyr Berlitz workshop i engelsk for bedrifter. Workshopen gir deg språktrening med fokus på et spesifikt fagområde, eller en spesifikk arbeidssituasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 2 - 4 dager Ta kontakt kr

Semi privatundervisning i engelsk

Vi tilbyr semi privatundervisning i engelsk. Intensiv språkundervisning med kun 2 deltakere. Lær raskt i løpet av en konsentrert periode til redusert kostnad. Tempoet og kursinnholdet tilpasses dine og din språkpartners behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 44 timer Ta kontakt kr

Total immersion - intensiv privatundervisning i engelsk

Vi tilbyr total immersion - intensiv privatundervisning i engelsk. Den mest intensive og effektive formen for språktrening. Du fordyper deg umiddelbart i språket du vil lære og oppnår maksimale resultater på kortest mulig tid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 5 dager Ta kontakt kr

Writing modern legal English

Vi tilbyr kurs i Writing modern legal English. Learning the new style of legal English to optimize communication

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Engelskkurs for bedrifter - alle nivåer

Vi tilbyr språkkurs i engelsk for bedrifter på alle nivåer. Language Power Center har over 30 års erfaring med å tilby kurs for bedrifter. Våre språkspesialister samarbeider tett med bedriftene for å kartlegge de ansattes nivå og behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Avtales kr

Skreddersydde engelskkurs for bedrifter

Casa Latina tilbyr skreddersydde engelskkurs for bedrifter på alle nivåer. Å lære språk er både morsomt og sosialt, noe som gjør det ypperlig egnet som miljøskaper på arbeidsplassen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner Avtales kr

Business engelsk

Vi tilbyr språkkurs i business engelsk. For å kunne kommunisere effektivt i et stadig mer internasjonalt næringsliv, er det nødvendig med gode språkkunnskaper. Kurset i forretningsengelsk vil gi en grundig innføring i både skriftlig og muntlig forretningsengelsk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 30 timer 3.600 kr

Business English - via Google Meet

Lær forretningsengelsk når det passer deg best, så du er klar når det teller som mest! Våre kurs i forretningsengelsk passer godt for etablerte forretningsfolk, og for studenter som ønsker å forberede seg på en karriere i næringslivet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Fra 300/time kr

Jobbintervju og Søknadsprosess på engelsk - via Google Meet

Vi tilbyr spesialkurs i forretningsengelsk for jobbsøkere. Vi tilbyr alle verktøyene du trenger for å lande jobben du alltid har drømt om! Krever drømmejobben du søker på svært gode engelskkunnskaper?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3550 kr

Total immersion - engelsk for næringslivet - bedriftsinternt

Vi tilbyr intensivt språkkurs i engelsk for bedrifter. Total Immersion-kurset hjelper deg og dine ansatte med å oppnå dine språklige mål på rekordtid. I løpet av kun én ukes kurs er du garantert å oppnå dine læringsmål med kursinnhold som er tilpasset dine spesifikke behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr