Kurs i redning og beredskap i Oslo

Beredskap og kriseledelse

Vi tilbyr kurs i beredskap og kriseledelse. Målsettingen er å gi deltagerne grunnleggende kunnskap og trening i beredskap og kriseledelse, slik at de er forberedt til å håndtere en alvorlig hendelse i egen virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Oslo sentrum Oslo, Oslo sentrum 03.10.2024 (+1) 6 timer03.10.2024 (+1) 4.000 kr
Oslo, Oslo sentrum 05.12.2024 6 timer 05.12.2024 4.000 kr

Kurs i fjellmedisin

Vinteren er her igjen, ski preppes, bindinger sjekkes, isøkser slipes, sesongens skallbekledning er klar for å bli lekt i og man har meldt seg på skredkurs. Check!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 1.700 kr

Grunnleggende sikkerhetskurs rep for beredskapspersonell e-læring

Vi tilbyr grunnleggende sikkerhetskurs - repetisjon for beredskapspersonell med e-læring. Målsettingen med kurset er å oppdatere kursdeltagerens forståelse og ferdigheter til å ivareta egen og andres sikkerhet i en krisesituasjon og bidra til sikker adferd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 29.04.2024 (+5) 1/2 dag + e-læring29.04.2024 (+5) fra 8.199 kr

Kondisjonstest - HLO og søk og redningslag

Vi tilbyr kondisjonstest for deltakere på HLO og søk og redningslag. Kursinnhold: Kondisjonstest alt 1. ihht Offshore Norge pkt 7.1.3.1.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 30 minutter fra 1.535 kr

Oppdatering passasjer- og krisehåndtering

Vi tilbyr kurs med oppdatering passasjer- og krisehåndtering. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne kunnskaper og ferdigheter om prinsippene i ledelse og organisering av store ansamlinger av personell ved en krisesituasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager fra 3.791 kr

Passasjer og krisehåndtering med e-læring

Vi tilbyr kurs i passasjer og krisehåndtering med e-læring. Målsettingen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskaper og ferdigheter om prinsippene i ledelse og organisering av store ansamlinger av personell ved en krisesituasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag + e-læring fra 5.676 kr

Passasjer og krisehåndtering oppdatering med e-læring

Vi tilbyr oppdateringskurs i passasjer og krisehåndtering med e-læring. Målsettingen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskaper og ferdigheter om prinsippene i ledelse og organisering av store ansamlinger av personell ved en krisesituasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag + e-læring fra 5.676 kr

Søk og redningslag grunnkurs med e-læring

Vi tilbyr grunnkurs i søk og redningslag med e-læring. Etter endt kurs skal deltagerne kunne: utføre søk- og redningsoperasjoner - planlegge og iverksette brannbekjempelsestiltak - iverksette tiltak for å begrense spredning av brann.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 3 dager + e-læring fra 21.816 kr

Ulykkesgransking - webinar

Vi tilbyr kurs i ulykkesgransking - webinar. Målsettingen med kurset er at deltakerne skal være i stand til å igangsette og gjennomføre en ulykkesgransking, inklusiv levere en granskingsrapport forankret i MTO-metoden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 14.05.2024 2 dager14.05.2024 fra 10.321 kr

Risikovurdering & beredskapsplanlegging - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftskurs om risikovurdering & beredskapsplanlegging. Kunnskap om hvordan en utfører en risikoanalyse i henhold til NS-5814. Deltagerne skal være i stand til å utføre en enkel risikoanalyse på sin arbeidsplass, samt forstå sammensetningen og funksjonene i en krisehåndteringsgruppe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag Avtales kr

Evakueringsøvelse - Bedrifter

Vi tilbyr Evakueringsøvelse. Firesafe gjennomfører evakueringsøvelser i alle typer bygg. Vi tar oss av kommunikasjon med brannvesen og andre, utfører selve øvelsen, og gir deg lovpålagt dokumentasjon i etterkant.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 30 minutter 8.900 kr

Kurs i overflateredning

Vi tilbyr kurs i overflateredning. Vi lærer dere sikker redning i vann. Kurset kan spesial tilpasses deres behov – kyst, innland og elver. Kursene kan ta for seg redning i åpent vann fra båt, som svømmer og fra land.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 19.10.2024 19.10.2024

Beredskapsøvelser - bedriftsinternt

Formålet med beredskapsøvelser er å heve kompetansen intern i bedriften, og bli bevisste på tidsrommet fra ulykken oppstår, til profesjonell hjelp ankommer ulykkesstedet. Samtidig er målet å kvalitetssikre bedriftens beredskapsplan.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Tauredningskurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr tauredningskurs for bedrifter. Kurset gir kompetanse til å utføre definerte rednings- og evakueringsoppdrag ved bruk av taubaserte teknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager

 |  1 2   |  Neste side >>