Pianoundervisning



Kursarrangør: Salt Kulturskole
Sted: Fridalen skole - rett ved Brann bybanestopp
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Bøkeveien 19, 5093 Bergen (kart)
Type:Privatundervisning
Varighet: 16 uker
Pris: 3.400-6.700

Vi tilbyr pianoundervisning. Piano er et allsidig instrument som passer alle sjangre, og som alle kan lære seg å spille. Om målet er å kunne spille til “den rosa sangen” i lillebrors konfirmasjon, eller om man drømmer om å bli konsertpianist, er pianoundervisningen rettet mot deg.

Det anbefales å begynne i tidlig alder for å tilegne seg god teknikk og trene opp gehør, noe som kommer mer naturlig som ung, enn om man begynner senere. Dette er likevel ikke et “must” for å bli en god pianist, siden eldre elever lettere vil kunne skjønne teorien bak. Pianister er de instrumentalistene som øver mest, og det er først og fremst antall øvingstimer som bestemmer utviklingen.

I Salt kulturskole velger vi å ta utgangspunkt i elevens egen musikksmak, men også gi en smak av andre stilarter. Både et godt gehør og notekunnskaper er helt avgjørende for å kunne bli en god og allsidig pianist, derfor vil det på pianotimene også fokuseres på dette. Etterhvert som eleven har utviklet seg og lært seg det grunnleggende, kan lærer rette valg av repertoar mer målrettet innenfor den genren eleven ønsker utvikle seg.

Man kan ha time 20, 30, 40 minutter i uka eller 40 minutter annenhver uke.
Hvert semester varer i 16 uker.

Meld deg på i dag via nettsiden vår: www.saltkulturskole.no

Målgruppe for kurset:
Vi tar imot både barn, unge, voksne og eldre.