Sikkerhetskurs lift og personløfter i Oslo

I denne kategorien ligger generelle sikkerhetskurs for lift og personløfter. Før du kan delta på praktisk opplæring må du ha deltatt et av disse lovpålagte sikkerhetskursene. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et kurs som passer for deg.
I denne kategorien ligger kun sikkerhetskursene. Praktisk opplæring lift og personløfter ligger i egen kategori.

Enkle løfteinnretninger modul O-2.2

Vi tilbyr kurs i enkle løfteinnretninger modul O-2.2. Kurset tar for seg bruk av løfteredskap og fallsikring på en god og effektiv måte i en arbeidssituasjon (riggoperasjon). Videreutdanning - etter endt kurs kan man gå videre til Rigging (modul O-3.2).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 16 timer 2.200 kr

Kurs na podnosniki koszowe - personløfter polsk

Czy bedziesz uzywal podnosnika koszowego w swojej pracy? Lub moze szukasz nowego zatrudnienia? W Norwegi aby obslugiwac podnosnik koszowy nalezy posiadac udokumentowane przeszkolenie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 1 dag 2.300 kr

Operasjonelt ansvarlig - kraner og løfteoperasjoner modul P-2.5

Vi tilbyr kurs i operasjonelt ansvarlig - kraner og løfteoperasjoner modul P-2.5. Målet er å gi deltakerne kunnskap om metoder for å se til at løfteoperasjoner blir forskriftsmessig utført. Opplæringen skal også gi kunnskap om farer forbundet med løfteoperasjoner og bruk av risikokartlegging.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 2 dager 8.250 kr

Personløfter / liftkurs

Vi tilbyr lift og personløfterkurs. Hensikten med kurset er å gi personer som arbeider i høyden med lift og personløfter kunnskaper om sikker bruk, vedlikehold og daglig kontroll. En skal kunne bruke utstyret slik at uhell og ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag 2.300 kr
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 19.04.2024 (+11) 1 dag19.04.2024 (+11) 2.300 kr

Personløfter / liftkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr lift og personløfterkurs for bedrifter. Hensikten med kurset er å gi personer som arbeider i høyden med lift og personløfter kunnskaper om sikker bruk, vedlikehold og daglig kontroll. En skal kunne bruke utstyret slik at uhell og ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 1 dag 2.300 kr

Personløfter praksis øvelse - klasse A-B-C

Vi tilbyr kurs i personløfter praksis øvelse - klasse A-B-C. Kurset er for alle som har behov for dokumentere praksis øvelse i forbindelse med utført nettkurs i personløfter ABC. Våre instruktører på personløfter praksis øvelse består av bransjefolk med erfaring i personløfterkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rommen Oslo, Rommen 19.04.2024 (+10) 3 timer19.04.2024 (+10) 990 kr

Personløfterkurs - klasse A og B

Vi tilbyr personløfterkurs klasse A og B. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om sikker bruk av personløfter. Skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå, og hvordan disse kan unngås. Bidra til å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 1 dag 2.250 kr

Praksis personløfter - klasse A og B

Vi tilbyr kurs i praksis på personløfter - klasse A og B. Gjennom kurset blir det praktisk gjennomgang av oppbygging, bruk og kontroll av lifter i klassene A og B.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 4 timer 1.575 kr

G11 Løfteredskap

Vi tilbyr kurs i G11 løfteredskap / stropp og anhuker for deg som har behov for mer innføring og opplæring innenfor sikkerhet for løfteredskaper. Kurset blir utført av anerkjente og faglig dyktige konsulenter og instruktører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 3 dager 5.500 kr

Personløfterkurs / Liftkurs | Hver onsdag kl. 08

Personløfterkurs / Liftkurs. Norske myndigheter stiller krav til at arbeidstakere som bruker lift (personløfter) kan dokumentere praktisk og teoretisk opplæring i bruken av disse. Arbeidsgiver er ansvarlig for at arbeidstakerne har den nødvendige opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Furuset / Alna Oslo, Furuset / Alna 4 timer 1.990 kr

Personløfter / liftkurs klasse A-B-C

Vi tilbyr personløfter / liftkurs klasse A-B-C. Formålet med vårt personløfterkurs er å øke sikkerhetsopplæringen ved bruk av personløfter, og skal bidra til å redusere risikoen ved å arbeide med lift, slik at arbeidstakeren ikke utsetter seg selv eller andre for unødige farer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grorud Oslo, Grorud 1 dag 2490 kr

Personløfter klasse A - B

Vi tilbyr kurs i personløfter klasse A - B. Etter gjennomført kurs skal deltageren kunne betjene en personløfter på en slik måte at han ikke er til fare for seg selv eller sine arbeidskolleger, og at utstyret brukes i henhold til fabrikantens anvisninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 07.05.2024 1 dag07.05.2024 2.800 kr

Personløfter klasse A - B (polsk)

Vi tilbyr kurs i personløfter klasse A - B på polsk. Etter gjennomført kurs skal deltageren kunne betjene en personløfter på en slik måte at han ikke er til fare for seg selv eller sine arbeidskolleger, og at utstyret brukes i henhold til fabrikantens anvisninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 1 dag 2.800 kr

Personløfter / liftkurs

Høyde-Service Utleie AS tilbyr personløfter/liftkurs hvor hensikten er å gi personer som arbeider i høyden en god grunnopplæring i teoretisk og praktisk sikker bruk, vedlikehold og daglig kontroll av personløftere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Langhus Oslo, Langhus 1 dag 2.100 kr

Lift og personløfter - klasse A og B

Vi tilbyr grunnleggende teoretisk og praktisk innføring i sikker bruk av lift (personløfter). Kursdeltakerne får økt kunnskap og bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen. Kurset består av en praktisk og teoretisk del.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alnabru Oslo, Alnabru 1 dag 2.500 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>