Personlig trener utdannelse - nettkurs



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du selv vil
Pris: 56.900
Neste kurs: 06.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr personlig trener utdannelse som nettkurs. Med målsetningen om å gi Deg den beste Personlig Trener utdannelsen på markedet har vi siden 2005 kontinuerlig jobbet for nettopp dette..

OM UTDANNELSEN
Du blir aldri en bedre PT enn den utdannelsen du tar. Derfor har vi på Akademiet For Personlig Trening lagt vekt på å ha de beste foreleserne. Og derfor har vi et tilpasset studieløp som utvikler talentet ditt og gjør deg til en etterspurt Personlig Trener. Siden 2005 har AFPT loset flest studenter gjennom en PT Utdanning og vi nærmer oss 9000 trenere på ulike nivåer. Blir du den neste?

Betaling av PT utdanning
AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr rentefri avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres. Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Du kan også søke om studielån til Personlig Trener utdannelsen fra Lånekassen

Det er flere grunner til at mange mener at Akademiet For Personlig Trener har landets beste utdannelse for Personlig Trenere – ikke minst fordi vi tilpasser studiet til den enkelte students livssituasjon og ambisjoner. Studiet skjer gjennom helgesamlinger, nettbasert undervisning eller en kombinasjon. Uansett hvilken studieform du velger, er pensum og forelesere de samme.

Studiet holder et høyt faglig nivå med det mest komplette og engasjerte lærerteamet vi noensinne har hatt. Studiematerialet er digitalt, det blir oppdatert to ganger i året og du har livslang tilgang til det. Du blir en del av et lukket studentforum med foreleserne og du får lydfiler av alle forelesningene.

Vår PT utdannelse gir deg en EHFA nivå 4 sertifisering. Det gjør deg attraktiv som PT i både inn- og utland.

Ikke bare kan du velge å ta utdannelsen til personlig trener, du kan bygge din egen årsenhet i tråd med bransjens kommende krav.
Dette innebærer at du kan ta en sertifisert PT utdanning med tilleggsmoduler innen utholdenhet, kostholdsveileder, rehab trainer og salg, markedsføring og coaching.

FLEX
– for Deg som vil ha mer fleksibilitet i studiet


Denne modellen gir deg all den teoretiske undervisningen på nett. Du følger forelesninger og filmer innen de ulike temaene. 50% av studiet er hjemmestudium og 50% består av praktiske samlinger.

Denne modellen passer for Deg som har utfordringer med logistikk og reise, og som har disiplinen og evnen til å studere på egenhånd.

Vi tilbyr de praktiske samlingene 1-2 ganger per år i de største norske byene. Du står fritt til å velge ditt studiested og du kan også velge mellom 5 obligatoriske samlinger med samling 1-2 ganger i måneden eller 14 intensive dager i strekk.

Varighet
Du kan begynne utdannelsen når som helst da den har rullerende opptak. Den obligatoriske undervisningen velger du på fritt valgt studiested.

Ved påmelding velger du ditt studiested for praktisk undervisning med datoer, i tillegg til din teoretiske og praktiske eksamen. Du må ha påbegynt den praktiske undervisningen maksimalt ett år etter påmelding.

Du må avlegge teoretisk og praktisk eksamen innen 18 måneder fra studiestart.

MODULER
- Personlig Trener består av følgende moduler


• Teoretisk undervisning
• Praktisk undervisning
• Multiple choice tester
• Førstehjelpskurs
• Antidoping Norge
• Teoretisk eksamen
• Praktisk eksamen