Kurs i risikovurdering i Stavanger

ROS analyse

Vi tilbyr kurs i ROS analyse. Kursdagen er beregnet på arbeidsplasser som har avdekket behov for en systematisk og dokumentert gjennomgang av arbeidsmiljøet, og ønsker å gjøre dette forankret i de ansatte, IKKE innleide konsulenter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 dag 2.450 kr

Risikovurdering Hazop

Vi tilbyr kurs om risikovurdering Hazop. Målsettingen er at etter kurset skal eleven ha tilegnet seg kunnskaper og ferdigheter innen risikokartlegging. Hensikten er å prøve å identifisere alle potensielle farerunder alle tenkelige forhold og iverksette tiltak for å redusere eller fjernedisse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 dag

Strategisk risikoanalyse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i strategisk risikoanalyse for bedrifter. Målsettingen er å kartlegge risiko og sårbarhet på strategisk nivå, og komme opp med risikoreduserende tiltak. Sikre at beredskapsplanverk og øvelser er tilpasset organisasjonen, dens utfordringer og behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger Avtales kr

Kvalitetsledelse 2 - implementering, ledelse og forbedring

Vi tilbyr kurs i kvalitetsledelse 2, implementering ledelse og forbedring. Velg dette kurset hvis du skal jobbe med oppbygging, implementering, ledelse og forbedring av ledelsessystemer iht. ISO 9001. Etter kurset vil du være godt rustet til å ta fatt på oppgaven som ansvarlig for et ledelsessystem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 + 2 dager 17.400 kr

Risikoanalyse i praksis

Vi tilbyr kurs i risikoanalyse i praksis Kartlegg farer og problemer, vurder risiko, utarbeid planer og tiltak for å redusere riskikoforholdene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 dag 2.900 kr

Kurs i forebygging av Legionellasmitte - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i forebygging av Legionellasmitte. Forskrift om miljørettet helsevern inneholder eget kapittel om forebygging av Legionellasmitte. Sammen med Helse- og Miljøtilsynet Salten vil vi også i 2020 tilby kurs i Legionellaforebygging.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 timer 20.000 kr

ROS analyse - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i ROS analyse. Kursdagen er beregnet på arbeidsplasser som har avdekket behov for en systematisk og dokumentert gjennomgang av arbeidsmiljøet, og ønsker å gjøre dette forankret i de ansatte, IKKE innleide konsulenter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 1.500 kr

Trygghet i arbeidslivet, håndtering av vold og trusler - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om trygghet i arbeidslivet - hvordan jobbe systematisk med forebygging og håndtering av vold og trusler. Kurset gjennomføres som et digitalt kurs med 2 x 3 timer. En økt med voldsforebygging og en delt økt med risikovurdering og rutineetablering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag

Industrivernøvelse - bedriftsinternt

Vi tilbyr industrivernøvelse for bedrifter. På kurset får deltakerne delta i trening og øvelser som er relevante i forhold til bedriftens egen risikovurdering. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne ha økt kunnskap om industrivern etter NSOs krav.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 - 2 dager 52.500 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>