PREP samlivskurs



Sted: Kildehuset, Modum Bad
          Buskerud, Modum
Kursadresse: Badeveien 287, 3370 Vikersund (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Lørdag og søndag kl 09:00 - 16:00
Varighet: 1 helg
Pris: 7.750
Neste kurs: 27.04.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr PREP samlivskurs som hjelper par til å ha større glede av forholdet sitt og gir verktøy til å forbedre kommunikasjonen. Kurset består av korte introduksjoner til hvert tema illustrert med bl.a. filmklipp eller dikt, i tillegg til oppgaver, som parene løser hver for seg.

Forebyggende og problemløsende:
På PREP-samlivskurs er det både humor og alvor. Målet er at parene skal kjenne igjen hva slags konflikter som kan skade forholdet, og lære grep som kan tas for å forebygge, forbedre kommunikasjonen og løse problemer.

Dokumentert virkning:
Siden PREP samlivskurs ble lansert i Norge har over 33.000 personer deltatt på kurs. Studier viser at par som har gått på kurset har opptil 50 prosent større sannsynlighet for å være tilfreds og forbli i parforholdet enn par som ikke har deltatt.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for alle og vi anbefaler å delta før eventuelle utfordringer i forholdet skulle oppstå. Evalueringer viser at deltagerne er svært fornøyde med utbyttet av kurset uavhengig av alder og fase i forholdet

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kursmateriell, forfriskninger og lunsj begge dager, samt overnatting fra lørdag til søndag, middag lørdag kveld og frokost søndag. Kurset starter lørdag kl 09:30 og avsluttes søndag ca kl 16:00. Det er mulig å bestille ekstra overnatting.

Vis flere tilsvarende kurs: