Optimist nybegynnerkurs seiling barn 6 - 12 år (kveldstid)



Sted: KNS Seilsenter Bygdøy
          Oslo, Bygdøy
Kursadresse: Holsts vei, 0287 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Oppstartsamling blir helgen 4.-5. mai kl. 12.00 til 16.00 Mandag og onsdag kl. 17.30 til 19.30
Varighet: 1 sesong
Pris: 1.750
Neste kurs: 06.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr treningsgruppe for barn i aldersgruppen fra 6 - 12 år på nybegynner nivå, som vil lære å seile. Treningen foregår i Optimist. Treningen gir grunnleggende seilferdigheter gjennom lek og moro i og på vannet. KNS følger NSF sine planer for treningsutvikling.

Barna gjennomgår krav til bronseror som er ferdighetsmerke etterfullført nybegynnerkurs. Alle deltakere må være trygge i vann og i alminnelig god fysisk form. Det er ingen krav til egen båt / seil.Nybegynnere og videregående seilere kan benytte uteleie optimister. De som har egen jolle kan leie båtplass på seilsenteret.

Utvikling:
Vanlig progresjon er at barna mestrer båten og kan seile alle retninger, kryss, slør og lens i løpet av sesongen. Dette forutsetter at man deltar på treningene. I løpet av sesongen vil barna lære å rigge båten selv, men i starten er det fint om foreldre og barn kan rigge sammen.

For kveldstreningen ber vi alle være presise med ferdig rigget båt til treningen starter kl 17:30 da får barna mest mulig utbytte av treningen. For at nybegynneren skal komme opp på et rimelig mestringsnivå er mengdetrening viktig. Når seileren mestrer og er trygg, er seiling GØY!

Målgruppe for kurset:
Treningsgruppe for barn i aldersgruppen fra 6 - 12 år, som vil lære å seile.

Nivå:
Nybegynner

Pris:
Treningsavgift: kr 1750,- for høstsesongen.
1220,- for leie av båt per semester.

Kursmateriell:
Ta med vest, solbriller, allværstøy, jakke / bukse - klær som tåler vind og litt vann (regntøy) eller våtdrakt for de som har. Fritidsko / joggesko med gummisåle for å få et godt grep (gummistøvler hvis regnvær) lue.

Varighet vårsemester: Uke 19-25.
Varighet høstsemester: Uke 35-39.

Vis flere tilsvarende kurs: