Kurs i stressmestring og utbrenthet i Østfold

Vi gjør oppmmerksom på at du finner flere kurs i stressmestring under kategorien HRM og personal.

ACT – Å håndtere stress og fremme helse

ACT er et kurs basert på ny forskning om stress og trivsel. Du vil lære konkrete og bevisbaserte verktøy for å håndtere stresset i livet og å leve livet ditt i harmoni med livsverdiene dine.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sarpsborg Sarpsborg 4 dager 2900 kr

Grunnkurs i DB-System® for voksne

Grunnkurset er en kombinasjon av meditasjon, avspenning, mental trening, bevissthetstrening og kognitive teknikker som gir økt ro, mestring og glede. Det gir deg et verktøy for å håndtere stress, og to enkle teknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 1 helg 4.700 kr

Behandling av stresset / utbrenthet for voksne

Vi tilbyr behandling av stresset / utbrenthet for voksne. Med et 9-dagers opphold er behandlingen nøye skreddersydd for individets behov og ytelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Råde Råde 9 dager 15.300 kr

Fra stress til mestring, få en bedre arbeidsdag - bedriftsinternt

Kurset gir deg bedre innsikt i dine ressurser og de belastningene du utsettes for i hverdagen. Du lærer effektive avspenningsteknikker og får hjelp til å takle stressende situasjoner, forebygge og unngå unødig stress, samt gjenvinne en god balanse i eget liv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Hvordan ivareta seg selv og egen helse

Vi tilbyr foredrag i hvordan ivareta seg selv og egen helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Balanse og energi i en travel stressende hverdag -bedriftsinternt

Har du lyst til å gi dine kollegaer eller venner ny inspirasjon, og bevisstgjøre dem i forhold til hvordan de kan beholde energi og balanse i en travel hverdag? Gi dem morsomme teknikker som fungerer?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 time Avtales kr

Skap livet du ønsker deg - nettkurs

Lær hvordan du får sinnsro og tilstedeværelse i en strevsom hverdag. Hvordan du kan finne tilbake til kjernen i deg selv og din indre kraft, som bringer frem livsglede, ny bevissthet, dypere forståelse og mot til å gå din egen vei - med ditt sanne jeg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 uker 2.375 kr

Bli kvitt stress

Prøv en sesjon på 90 minutt for 390 kr. Dette er for deg som ønsker effektive mestringsstrategier mot stress for å takle livet bedre. Effekten av å beherske slike strategier, er bedre evne til å takle store utfordringer i yrkeslivet, samt bedre evne til verne om de tingene som betyr mest for oss.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 390 kr

Bli kvitt stress - Skype

Prøv en terapisesjon på 90 minutt. Dette er for deg som ønsker effektive mestringsstrategier mot stress for å takle livet bedre. Effekten av å beherske slike strategier, er bedre evne til å takle store utfordringer i yrkeslivet, samt bedre evne til verne om de tingene som betyr mest for oss.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Bli kvitt stress 1, nettkurs med videoundervisng og oppgaver

Dette er et selvhjelpskurs for deg som ønsker effektive mestringsstrategier mot stress for å takle livet bedre. Effekten av å beherske slike strategier, er bedre evne til å takle store utfordringer i yrkeslivet og privat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 790 kr

Bli kvitt stress 2, videokurs med oppgaver og individuell terapi

«Bli kvitt stress» er for deg som ønsker effektive mestringsstrategier mot stress for å takle livet bedre. Effekten av å beherske slike strategier, er bedre evne til å takle store utfordringer i yrkeslivet, samt bedre evne til verne om de tingene som betyr mest for oss.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.100 kr

Workshop: "Kunsten å ta reisen fra hodet til hjertet"

Workshopen handler om å utvikle evnen til å ha bedre kontakt med kroppen og få tilgang til å føle hele spekteret av følelser. Dette er viktig for å leve autentisk, styrke selvfølelsen og oppnå mer glede i livet. Ta kontakt med meg dersom du ønsker å kjøpe kurset eller få mer informasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>