Regnskapskurs i Oslo

I kategorien regnskap finner du kurs og opplæring innen regnskapsføring i hele landet. Både bedrifter og privatpersoner har god bruk for kompetanse innen regnskapsføring. Her finner du kurs i regnskap både for nybegynnere og viderekommende. Temaer i slike kurs er alt fra; anbudsforutsetning, enhetspris kalkyle, kapasitetsberegning, timepriskalkyle, prosjektregnskap, rammebetingelser til regnskapens ABC. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Regnskap Grunnkurs – Lær å føre ditt eget regnskap

Praktisk regnskapskurs - på dette kurset vil du lære å føre regnskap fra a-å, og forstå sammenhengen i regnskapet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 05.06.2024 3 dager05.06.2024 11.200 kr

Økonomi for ledere og beslutningstakere

Kurset er spesielt rettet mot lederne og beslutningstakerne i selskapet, og deres unike rolle og påvirkning på økonomien. Et nyttig og spennende kurs med fokus på å skape - og sikre lønnsomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 15.05.2024 2 dager15.05.2024 9.500 kr

Økonomi Grunnkurs - det du trenger å vite om økonomi

Selv om du ikke arbeider direkte med økonomi, så kommer de fleste av oss i kontakt med økonomiske spørsmål i løpet av arbeidsdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 8.600 kr
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12.06.2024 2 dager12.06.2024 9.500 kr

Regnskapscontroller (heltid)

Vi tilbyr heltidsstudiet som regnskapscontroller, hvor utdanningen går over 2 år. Som regnskapscontroller vil du ha en sentral ansvarsrolle og kunne påvirke den økonomiske utviklingen i bedriften.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 år (3 dager pr uke) 51,400 pr semester kr

Regnskapskonsulent (heltid)

Vi tilbyr heltidsstudiet som regnskapskonsulent - allsidig utdanning i regnskap, lønn og økonomi. Studiet regnskapskonsulent er praktisk og direkte yrkesrettet, og tilpasset de krav som stilles til regnskapsarbeidet som utføres i små og mellomstore bedrifter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år (3 dager pr uke) 51.400 pr semester kr

Regnskapsmedarbeider studie (deltid)

Vi tilbyr deltidsstudiet som regnskapsmedarbeider. Studie regnskapsmedarbeider kvalifiserer for å ivareta regnskaps- og lønnsfunksjoner i små og mellomstore bedrifter i tett samarbeid med øvrige regnskaps- og økonomifunksjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år (1 kveld pr uke) 51.400 kr

Regnskapsmedarbeider studie (heltid)

Vi tilbyr heltidsstudiet som regnskapsmedarbeider. Studie regnskapsmedarbeider kvalifiserer for å ivareta regnskaps- og lønnsfunksjoner i små og mellomstore bedrifter i tett samarbeid med øvrige regnskaps- og økonomifunksjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 6 måneder (3 dager i uken) 51.400 kr

Forstå et regnskap - for advokater

Vi tilbyr kurs i forstå et regnskap - for advokater. Få en basal forståelse for regnskapets regler, prinsipper, struktur og innhold. Avslutningsvis får du utlevert en oversikt over regnskapsmessige begreper og disses betydning, på norsk og på engelsk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 18.04.2024 1 dag18.04.2024 6.995 kr

Fra bokettersyn til høyesterett

Vi tilbyr kurs i fra bokettersyn til høyesterett. Problemstillinger og vurderinger i en skatteforvaltningsprosess. Skatteforvaltningsloven var ny i 2017, og ga felles regler for de fleste skatter og avgifter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 3 1/2 time 3.995 kr

Hvitvasking - lovgivning og rammene

Vi tilbyr heldagskurs i hvitvasking - lovgivning og rammene. Sertifisering for hvitvaskingsansvarlig - modul 1. Hvitvaskingsansvarlig er en viktig funksjon hos de rapporteringspliktige i dag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 25.04.2024 1 dag25.04.2024 7.995 kr

Hvitvasking - rapportering til ØKOKRIM

Vi tilbyr heldagskurs i hvitvasking - rapportering til ØKOKRIM. Sertifisering for hvitvaskingsansvarlig - modul 4. Hvitvaskingsansvarlig er en viktig funksjon hos de rapporteringspliktige i dag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 10.06.2024 1 dag10.06.2024 7.995 kr

Hvitvasking og terrorfinansiering

Vi tilbyr heldagskurs i hvitvasking og terrorfinansiering. Det årlige oppdateringskurset. Kurset vil ta for seg sentrale deler innenfor hvitvaskingsregelverket, og på kurset vil du blant annet få kunnskap om regulatoriske endringer og utvikling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 7.995 kr

Håndtering av risiko for hvitvasking og terrorfinansiering

Vi tilbyr kurs i håndtering av risiko for hvitvasking og terrorfinansiering. Sertifisering for hvitvaskingsansvarlig - modul 3. Hvitvaskingsansvarlig er en viktig funksjon hos de rapporteringspliktige i dag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 27.05.2024 1 dag27.05.2024 7.995 kr

Profesjonsansvar for revisorer

Vi holder kurs i profesjonsansvar for revisorer, Ny lovgivning, praksis og standarder. Reglene for når revisor kan bli holdt erstatningsansvarlig er i stadig utvikling. Det er vedtatt en ny revisorlov som trådte i kraft 1.1.2021.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Rollen som hvitvaskingsansvarlig

Vi tilbyr kurs i rollen som hvitvaskingsansvarlig. Sertifisering for hvitvaskingsansvarlig - modul 2. Rollen ble ytterligere fremhevet og tydeliggjort ved endring av hvitvaskingsloven i 2018, og tydeliggjøringen ble fulgt opp i Finanstilsynets rundskriv (nr. 4/2022, tidl. nr. 8/2019).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 13.05.2024 1 dag13.05.2024 7.995 kr

Få jobb: regnskap / økonomi

Dette kurset gir deg en praktisk innføring i regnskap. Kurset starter med en generell innføring i bruk av de viktigste MS Office programmene du har behov for i forbindelse med regnskap / økonomi. Det legges spesielt vekt på bruk av Excel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 16 ganger 29.500 kr

Grunnkurs i regnskapsføring

Skal du føre regnskap for en bedrift? Vi tilbyr grunnkurs i regnskapsføring. Kurset gir deg en grundig innføring i praktisk regnskap for deg som har liten eller ingen erfaring fra før. Du lærer å føre de vanligste regnskapsbilagene for bedriften.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 11990 kr

Økonomi for ikke økonomer

Vi tilbyr kurs i økonomi for ikke økonomer. På kurset lærer du deg alt du trenger å vite om praktisk økonomi, regnskap og rapporter. Du lærer å fange opp faresignaler i regnskapet, hva du kan gjøre med det, og bli rustet for å ta bedre økonomiske beslutninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vika Oslo, Vika 2 dager 9.890 kr

Regnskapskurs med lønn, lager, ordre og faktura - Dagtid

Ønsker du å lære deg noe nytt for å stå sterkere i jobbmarkedet? Jobber du med regnskap og ønsker å lære mer? Med regnskapskurs fra oss får du en praktisk utdanning i regnskapslære (lønn, lager, ordre og faktura).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 måneder 49.900 kr

Regnskapskurs med lønn, lager, ordre og faktura - Kveldstid

Ønsker du å lære deg noe nytt for å stå sterkere i jobbmarkedet? Jobber du med regnskap og ønsker å lære mer? Med regnskapskurs fra oss får du en praktisk utdanning i regnskapslære (lønn, lager, ordre og faktura)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 8 måneder 49.900 kr

Anti-hvitvasking – opplæring medarbeidere del 2

I løpet av de siste 3-4 årene har både skattereglene om diettgodtgjørelser og statens reiseregulativ blitt endret en rekke ganger. Det er store forskjeller på hva arbeidstakeren har krav på å få dekket, og hva som kan utbetales trekkfritt og skattefritt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag fra 3.300 kr

Bokføring 2022 - nyheter og ofte stilte spørsmål

Riktig bokføring er fundamentet for korrekt årsregnskap og rapportering av skatter og avgifter mv. Dette kurset har fokus på hvordan bokføringsregelverket skal etterleves, og består av to deler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag fra 3.300 kr

Visma Update Regnskapsbyrå

Vi tilbyr kurs i Visma Update Regnskapsbyrå. Lunsj og snacks under dagen vil bli servert alle deltakere. Dørene åpnes kl 09.00.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ullevaal Oslo, Ullevaal 1 dag 490 kr

Konsernregnskap

I første del av kurset vil de grunnleggende reglene for konsolidering og konsernregnskap bli gjennomgått inklusiv de lover og regler som dekker dette fagområdet. Fokus vil være på de norske reglene for konsernregnskapet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Etterstad Oslo, Etterstad 1 dag 3.800 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>