Bergenstest forberedende kurs - nivå B2 + C1



Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Kristian Augusts gate 12, 0164 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10:00 - 12:00 eller 19:00 - 21:00
Varighet: 2 dager pr uke i 4 uker
Pris: 3.950

Vi tilbyr Bergenstest forberedende kurs på nivå B2 + C1. Undervisningen foregår i grupper på kun 3 - 6 elever. Dette gjør at læreren får god anledning til å følge opp hver enkelt elev.

Innhold:
Læreren vil legge vekt på å trene opp dine skriftlige språkferdigheter så vel som muntlige norsk. Blant annet vil det brukes tidligere Bergenstestoppgaver, noe som vil gi opplevelsen av en realistisk eksamenssituasjon. Kurset krever stor egeninnsats fra elevens side. Det må påregnes en god del hjemmearbeid i form av grammatiske øvelser og skriftlige oppgaver.

Målgruppe for kurset:
Fremmedspråklige. Bergenstestkurset anbefales for deg som trenger Bergenstesten ved opptak til universitetsstudier, og som planlegger å søke om permanent oppholdstillatelse, visum eller norsk statsborgerskap.

Nivå:
• Viderekomne nivå B2 + C1

Kursmateriell:
Boken ”Det går bra”, nivå B2+/C1, er spesielt beregnet på kandidater til Norskkurs Bergenstesten. Om du er på et lavere nivå enn B2+/C1, vil vi anbefale et kurs på 8 uker med boken ”Her på berget”.

Eksamen / sertifisering:
Ved slutten av kurset vil du få utdelt et kursbevis som bekrefter antall timer og oppnådd nivå. Timene vil bli tatt i betraktning ved søknad om norsk statsborgerskap eller oppholdstillatelse.

Vis flere tilsvarende kurs: