CND Væske & Pulver (akryl) kurs



Kursarrangør: Neglakademiet AS
Sted: Sandnes sentrum
          Rogaland, Sandnes
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:00 - 16:00
Varighet: 7 dager
Pris: 19.900
Neste kurs: 24.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i negledesign med teknikken CND Væske & Pulver (akryl). Her lærer du det grunnleggende innen væske- og pulverteknikken. Undervisningen er hensynsfullt balansert mellom teori og praksis og etter endt kurs vil du være i stand til å begynne ditt arbeid profesjonelt ute i markedet.

Kurset går fra mandag til og med fredag, alle dager kl. 0900 til cirka kl. 1600. Så er det egen praksisperiode på cirka 5 uker, så en treningsdag og eksamensdag. Totalt 6 dager på kurs. Kurset inneholder teori og praksis med praktisk trening på modeller. Du øver på deg selv og modeller i løpet av kurset.

Kursinnhold:
• Permanent fransk manikyr
• Støping på sjablong og tipp
• Form og design
• Anatomi
• Hygiene og sikkerhet i salongen
• Produktlære

CND sitt prisbelønte væske- og pulversystem hjelper deg å skape brukervennlige, naturtro, tynne, holdbare og vakre negler som møter behovene til enhver kundes behov. Den patenterte IPN teknologien er uovertruffen når det gjelder klarhet, styrke og fargestabilitet. CND leverer uten tvil det mest holdbare produktet på markedet i dag.

Produktet er lett å arbeide med og ved å benytte hele produktspektret, dekker du de fleste behov både når det gjelder standard pleie og spesialtilpassinger. Kombinasjonene av CND sine allsidige væsker og skreddersydde pulver lager det perfekte tilbehøret til enhver stil. Fra klassisk fransk manikyr til slående originale negler rett fra verdens motevisninger. Mulighetene er uendelige.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker kurs i CND Væske & Pulver (akryl)

Aldersgrense:
• Alle over 18 år kan delta. 17 år med foreldrenes samtykke.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer produktpakke, kursmanual og diplom.

Eksamen / sertifisering

Etter bestått eksamen får du utlevert diplom

Vis flere tilsvarende kurs: