Musikalkurs (ungdoms- og videregående skole)



Sted: Akershus, Bærum / Sandvika
Akershus
Kursadresse: Forneburingen 200, 1364 Fornebu (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 15 kvelder
Pris: 3.250

Vi tilbyr musikalkurs for ungdom hvor vi jobber med Musikalen Løvenes Konge i timene. Alle får utdelt eget manus og alle får en rollenavn samt musikken på slik at de kan øve hjemme. De få ta ibruk kostymer og scenografi.

OBS! Dette kurset legger mest vekt på sang og dans, skuespillet binder forestillingen sammen med noen replikker. Ikke alle får replikker i stykket grunnet tid for innøving og lengde på forestillingen. Ønsker man å si mye anbefales teaterkurs istedenfor.

Om ART musikal og ballettskole:
Skolen startet opp i 2004 og har pr. i dag 1.300 elever mellom 2 - 60 år og ca 25 pedagoger. Skolen har ett bredt kurstilbud for alle innen sang, dans og teater. Alle elever ved skole får delta i våre elevforestillinger hver jul og sommer på Chateau Neuf. Skolen tilbyr også en unik mulighet til å være med på kompanier som har egen stor forestilling, her er det årlig audition for å komme inn.

Skolen holder seg oppdatert innen nye stilarter / musikkvalg i undervisningsklassene. Art musikal & ballettskole har 900 kvm lokaler med 6 store undervisnings studioer på Røa i Oslo. Velkommen til ett kreativt og spennende semester på Art. Vi ønsker alle nye og gamle elever velkommen til vårt unike miljø på ART.

Målgruppe for kurset:
Ungdom som ønsker musikalkurs

Aldersgruppe: Ungdoms- og videregående skole