Mørkedemo, trafikant i mørket



Kursarrangør: City Trafikkskole AS
Sted: Like bak Politistasjonen
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Kong Oscars gate 23, 5017 Bergen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl. 18:15 - 21:30
Varighet: 4 timer
Pris: 2.100
Neste kurs: 14.10.2024 | Vis alle kursdatoer

Mørkekjøringskurs – sikre din førerrett med vårt kurs for bare 2 100 kr, inkludert baneleiegebyr. Vårt engangskurs varer i ca. 3,5 timer på en enkelt kveld, vanligvis på mandager, og starter fra 14. oktober med påfølgende mandager.

Fullfør ditt trafikale grunnkurs med oss før den mørke årstiden og motta et kursbevis gyldig til 31. oktober for å unngå tap av førerretten. Manglende mørkedemonstrasjon før denne datoen betyr at du midlertidig mister retten til å øvelseskjøre, både privat og ved trafikkskole, fra 1. november til du mottar ditt nye bevis.

For voksne over 25 år er det ikke nødvendig med trafikalt grunnkurs for å starte øvelseskjøring, men mørkekjøring er obligatorisk før oppkjøring i den mørke årstiden, som starter 1. november. Dersom førerprøven tas i den lyse årstiden, må mørkedemonstrasjon være fullført før 1. februar det påfølgende året for å opprettholde førerretten.

Sikre din kjørekompetanse og førerrett gjennom vårt mørkekjøringskurs hos City Trafikkskole. Registrer deg i dag for å møte alle krav til øvelseskjøring og førerprøven, uansett årstid.

Kursmateriell:
Prisen inkluderer gebyr for baneleie.

Vis flere tilsvarende kurs: